Hotel Dream Drop

  Řecko, Peloponés, Kiparissia

DREAM DROP

    Řecko, Peloponés, Kiparissia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Studia a apartmány jsou umístěny ve svěží zelené zóně v obci Kalo Nero. V obci samozřejmě nechybí řada obchodů, restaurací a místních taveren. Pro širší výběr je k dispozici město Kyparissia, které je vzdáleno přibližně 8 kilometrů, a kam se můžete dostat pravidelnou autobusovou dopravou. Zastávku najdeme ve vzdálenosti přibližně 150 metrů od ubytování. Díky krásné přírodě a blízkosti moře vytváří Dream Drop skvělé útočiště ke strávení poklidné dovolené.

Vybavení a služby hotelu

Hotel disponuje recepcí, televizním koutkem, Wi-Fi připojením zdarma a velmi dobře udržovanou zahradou.

Vybavení pokoje

Ubytování je možné v apartmánech pro 2 - 3 osoby a ve studiích pro 2 osoby. Apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem se základním vybavením, klimatizací, Wi-Fi připojením, koupelnou s WC, fénem a balkónem. Stejně vybavená jsou i Studia.

Shrnutí

Apartmány a studia v klidném prostředí v krátké vzdálenosti veškerého občanského vybavení.

Pláž

Nejbližší písčito-oblázková pláž Kalo Nero je od komplexu vzdálena přibližně 400 metrů. Dobře organizovaná pláž s lehátky a slunečníky.

Vzdálenosti

Pláž Kalo Nero: cca 400 metrů Kyparissia: cca 8 kilometrů Obchody a taverny: 20-50 metrů Letiště Kalamata: 65 kilometrů

Informace o ubytování

studia 2 lůžka apartmány 2-3 lůžka bez stravování

Poloha

Studia a apartmány jsou umístěny ve svěží zelené zóně v obci Kalo Nero. V obci, která je ve vzdálenosti cca 100 metrů, nechybí řada obchodů, restaurací a místních taveren. Pro širší výběr je k dispozici město Kyparissia, které je vzdáleno přibližně 8 km, a kam se můžete dostat pravidelnou autobusovou dopravou. Zastávku najdete ve vzdálenosti asi 150 m. Díky krásné přírodě a blízkosti moře vytváří Dream Drop skvělé útočiště ke strávení poklidné dovolené. V blízkosti také najdete oblíbené místo Pisina Pool & Beach Bar (přibližně 400 metrů). Velký bazén a také oddělený větší bazén pro děti je obklopen lehátky se slunečníky, v areálu jsou převlékárny, wc a venkovní zastřešená restaurace. To vše v těsné blízkosti pláže s několika lehátky, kam si můžete přejít vychutnat své frappé, freddo capuccino či ouzo... Můžete zde strávit celý den zdarma v případě jakékoliv útraty (částka není nijak omezena).

Vybavení a služby hotelu

Hotel disponuje recepcí, televizním koutkem, Wi-Fi a velmi dobře udržovanou zahradou.

Vybavení pokoje

Studia jsou 2lůžková, ve 2lůžkových apartmánech je možnost 1 přistýlky. Studia a apartmány jsou vybaveny koupelnou s WC, kuchyňským koutem (včetně základního nádobí, vařiče a ledničky), klimatizací, Wi-Fi, fénem a balkónem.

Shrnutí

Čistá písčito-oblázková pláž Kalo Nero s lehátky a slunečníky je od ubytování vzdálena 400 m. Vstup do vody je oblázkový a díky tomu je voda v moři křišťálově čistá. Jak by se také jinak vesnička mohla nazývat Kaló Neró - dobrá voda...

Pláž

Nejbližší, dobře organizovaná pláž Kalo Nero s lehátky a slunečníky je od komplexu vzdálena přibližně 700 m.

Vzdálenosti

pláž Kalo Nero: cca 400 m. Centrum Kyparissia: cca 8 km. Centrum Kalo Nero: cca 50 m.

565 656 610 Číslo zájezdu: 922 669
dnes 8–19 h

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací