Hotel Dřevěnice Podhájska

Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska

DŘEVĚNICE PODHÁJSKA - Krátkodobý pobyt od 2 nocí - Podhájska

  Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Voda z termálního pramenu PODHÁJSKA je světovým unikátem s blahodárnými účinky na celý organizmus. Podrobná studie dokázala, že má hlubší a stálejší regerenerační efekt, než voda z MRTVÉHO MOŘE. Léčivé účinky mineralizované slané vody pomáhají lidem s problémy: pohybového ústrojí, dýchacích cest, při onemocnění zažívacího traktu, astmy, štítné žlázy, podporuje doléčení zlomenin a zmírňuje bolesti kĺoubů a jiné bolesti revmatického původu. Teplota vody v pramenu je 78 °C, v bazénech od 26 do 38 °C. Hosté mohou využít venkovní posezení u krbu. Zařízení je vzdálené cca 1 000 m od termálního koupaliště s bazény, oddechovým a sportovním areálem, perličkovou koupelí, masážemi atd. Hosté mohou využít venkovního posezení s krbem.

V nejbližším okolí se nachází Termální koupaliště Podhájska – velmi navštěvované termální koupaliště známé také jako 'slovenské Mrtvé moře'.

Ubytování

Čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha), TV, kuchyňským koutem se základním vybavením, ledničkou, vařičem a připojením na internet přes Wi-Fi.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na služby zdarma. Parkovné se nehradí. Bonus 10% sleva na celodenní stravu v areálu termálního koupaliště. Bonus 20% sleva na permanentku do Římských lázní u pobytu na 3–5 nocí. Bonus 40% sleva na permanentku do Římských lázní u pobytu na 6 a více nocí.

Bonusy

Sleva 10% na keramické výrobky – platí při každé rezervaci

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dřevěnice Podhájska

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 909
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací