Hotel Dusit Thani Laguna Phuket Resort

  Thajsko, Phuket, Bang Tao Beach

Dusit Thani Laguna Phuket Resort

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Bang Tao Beach
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Pozorný servis, vynikající kuchyně, smysl pro detail! Vhodné i pro milovníky golfu!

Přehled

krásná tropická zahrada na břehu Andamanského moře luxusní resort v moderním thajském designu možnost ubytování ve vile s bazénem součást integrovaného komplexu Laguna Phuket Wi-fi internet zdarma benefity pro novomanžele

Stručná poloha

cca 20 minut od letiště Phuket cca 30 minut od rušné Patong Beach na severozápadním pobřeží ostrova přímo u dlouhé písečné pláže Bang Tao v těsném sousedství 18ti jamkového golfového hřiště

Poloha

Phuket, luxusní resort je součástí integrovaného komplexu Laguna Phuket. Leží na severozápadní straně ostrova, přímo u dlouhé písečné pláže Bang Tao ve vzrostlé zahradě, u laguny s mořskou vodou. Přímo u resortu je 18ti jamkové golfové hřiště, cca 30 minut jízdy od známé a rušné Patong Beach, cca 20 minut jízdy od letiště.

Vybavení resortu

226 pokojů a suite a 28 vil s privátním bazénem. 5 restaurací a barů, bazén, dětský bazén, jacuzzi, Angsana Spa, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, vodní pólo, katamarány, rybaření, tenis, jízda na koni, golf, stolní tenis, billiard, hrací automaty, boutique, dětský klub, business centrum, konferenční sál, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut, půjčovna kol. Klienti resortu mají možnost vstupu do dalších hotelů a resortů v komplexu Laguna Phuket, a tím možnost využívat jejich služeb a gastronomických zařízení, stejně jako mistrovského golfového hřiště.

Vybavení pokoje

Deluxe lagoon view pokoj - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.

Deluxe lagoon view pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky

Deluxe lagoon view pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky

Stravování

snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze formou servírovaného menu.

Názor CK

Pozorný servis, vynikající kuchyně, smysl pro detail! Vhodné i pro milovníky golfu!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii pokojů nebo suite.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Základní cena zahrnuje

leteckou dopravu Praha - Phuket - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění.

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Dusit Thani Laguna Phuket Resort *****
Lokalita dle pořadatele: Phuket, Phuket
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dusit Thani Laguna Phuket Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 343
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací

Nezávazná objednávka

Dusit Thani Laguna Phuket Resort
    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Bang Tao Beach

Cena
43 500 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 343

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
43 500 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
11 880 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 490 Kč