Eagles Palace Hotel & Spa

  Řecko, Chalkidiki, Ouranoupolis

Eagles Palace and Spa

    Řecko, Chalkidiki, Makedonie (Řecko), Ouranoupolis
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Speciální služby zahrnuté v ceně zájezdu

Pojištění Basic včetně léčebných výloh.

Mimořádné nabídky
Polopenze ZDARMA

Polopenze ZDARMA pro všechny pobyty od 1.5 do 20.6.2024 a od 1.9. do 31.10.2024
Večeře bude podávána pouze v hlavní restauraci Melathron.

Transfer ZDARMA

Zdarma přeprava z letiště do hotelu a zpět pro všechny pobyty v termínu pobyty od 1.5. do 20.6.2024 a od 1.9. do 31.10.2024
Přeprava je zajišťována kyvadlovými busy (nečeká jen na vás, jezdí v pravidelných intervalech)

50 % sleva na program Dine Around

Polopenze formou programu Dine Around se slevou 50 % platí pro pobyty od 21.6. do 31.8.2024

50 % sleva na program All Inclusive Bon Vivant

Plná penze formou programu All inclusive Bon Vivant se slevou 50 % platí pro pobyty od 1.5. do 28.10.2024

Poloha

Hotel Eagles Palace and Spa na Chalkidiki se nachází v zálivu mezi výběžky Sithonia a Athos, asi 100 kilometrů od letiště v Thessaloniki. Malebné přístavní městečko Ouranopolis je v dosahu 4 kilometrů.

Popis hotelu

Hotel Eagles Palace and Spa nabízí vysoký standard služeb. Krásná písečná pláž s tyrkysově modrým mořem je pro svou čistotu a kvalitu vody pravidelně oceňovaná Modrou vlajkou. Hotel s kulisou majestátní hory Athos v pozadí je díky svému přístupu k životnímu prostředí, jako jeden z mála v Evropě, řazen mezi ekologické resorty.

Pláž & bazény

písečná pláž se světlým pískem, venkovní sladkovodní vyhřívaný bazén, vnitřní bazén, dětský bazén, lehátka, slunečníky a plážové osušky u bazénů i na pláži bez poplatku

Vybavení hotelu

čtyři restaurace: Melathron, la carte restaurace Vinum a Armyra, gurmetská Kamares pouze pro dospělé, několik barů, konferenční místnost, kadeřnictví, zlatnictví, minimarket

Ubytování

elegantní klimatizované dvoulůžkové pokoje, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD/SAT TV, rádio, telefon, wifi, minibar, trezor, Nespresso kávovar, balkón nebo terasa hotel nabízí různé typy suit a bungalovů, pro rodiny s dětmi rodinné suity

Stravování

snídaně formou bufetu, možnost dokoupení večeří nebo večeří PLUS, při objednání večeří PLUS mohou klienti využívat restaurací obou hotelů Eagles Palace i Eagles Villas po předchozí rezervaci

Sport & zábava

fitness, powerplate, tenisové kurty, horská kola, jóga, pilates, stolní tenis, plážový volejbal, certifikované potápěčské centrum (PADI), horská kola

Pro děti a juniory

kluby pro děti od 4 do 12 let, dětský bazén, hřiště, dětské postýlky na vyžádání, židličky v jídelně, dětské menu, na vyžádání hlídání dětí

Internetové připojení

wifi

Relaxace & wellness

wellness centrum, sauna, vyhřívaný bazén, jacuzzi, turecké lázně, thalassotherapie, masáže

Popisy pokojů
Dvoulůžkový pokoj standard (hlavní budova)

Interiér 25 m2, elegantní klimatizované dvoulůžkové pokoje situované v hlavní budově, koupelna s WC, LCD/SAT TV, rádio, telefon, wifi, trezor, minibar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, balkón nebo terasa. Max. obsazenost 2 dospělé osoby.

Dvoulůžkový pokoj superior výhled do zahrady/na moře (hlavní budova)

Interiér 25 m2, elegantní klimatizované dvoulůžkové pokoje situované v hlavní budově, ložnice s dvoulůžkem nebo twin lůžky, koupelna s WC, LCD/SAT TV, rádio, telefon, wifi, Espresso kávovar , minibar, trezor, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady nebo na moře. Max. obsazenost 2 dospělé osoby.

Rodinná suita výhled do zahrady (hlavní budova)

Interiér 40 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, ložnice je od obývací části oddělena posuvnými dveřmi, koupelna s WC, LCD/SAT TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, trezor, minibar, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, balkón nebo terasa. Max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě.

Junior suita výhled na moře (hlavní budova)

Interiér 40 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, ložnice s dvoulůžkem a obývací částí s přistýlkou formou sofa, koupelna s WC, LCD/SAT TV, rádio, telefon, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, balkón nebo terasa s výhledem na moře. Max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě.

Junior suita u moře výhled na moře (hlavní budova)

Interiér 40 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, ložnice s dvoulůžkem a obývací částí s přistýlkou formou sofa, koupelna s WC, LCD/SAT TV, rádio, telefon, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, balkón nebo terasa s výhledem na moře. Max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě.

Junior suita u moře s Jacuzzi výhled na moře (hlavní budova)

Interiér 40 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, ložnice s dvoulůžkem a obývací částí s přistýlkou formou sofa, koupelna s WC, koupelna s jacuzzi, LCD/SAT TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, balkón nebo terasa s výhledem na moře. Max. obsazenost 2 dospělé osoby.

Suita s privátním bazénem 'NERO' 80 m2 výhled zahrada (hlavní budova)

Interiér 80 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, ložnice s dvoulůžkem a oddělený obývací pokoj, koupelna s WC a druhý WC, dvě LCD/SAT/TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, terasa s privátním bazénem. Max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě.

Suita s privátním bazénem 'KYMA' 100 m2 výhled zahrada (hlavní budova)

Interiér 100 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, ložnice s dvoulůžkem a oddělený obývací pokoj, dvě koupelny s WC, dvě LCD/SAT/TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, terasa s privátním bazénem. Max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě.

Dvouložnicová suita výhled na moře (hlavní budova)

Interiér 65 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, dvě ložnice s dvoulůžkem nebo twin lůžky, dvě koupelny s WC, dvě LCD/SAT/TV, rádio, telefon, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, balkón nebo terasa s výhledem na moře. Max. obsazenost 4 dospělé osoby.

Bungalov výhled do zahrady

Interiér 39 m2, klimatizované bungalovy umístěné v zahradě, ložnice s dvoulůžkem a obývací částí, koupelna s WC, TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, vybavená terasa s výhledem do zahrady. Max. obsazenost 2 dospělé osoby a 1 dítě.

Bungalov výhled na moře

Interiér 50 m2, klimatizované bungalovy umístěné v zahradě, ložnice s dvoulůžkem a obývací částí, koupelna s WC, TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, vybavená terasa s výhledem na moře. Max. obsazenost 2 dospělé osoby a 1 dítě.

Bungalov u moře

Interiér 45 m2, klimatizované elegantní bungalovy umístěné v zahradě přímo u moře, ložnice s dvoulůžkem a obývací částí, koupelna s WC, TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, vybavená terasa s výhledem na moře. Max. obsazenost 2 dospělé osoby a 1 dítě.

Bungalov výhled na moře privátní bazén

Interiér 49 m2, klimatizované elegantní bungalovy umístěné v zahradě, ložnice s dvoulůžkem a obývací částí, koupelna s WC, TV, rádio, telefon, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, vybavená terasa s privátním bazénem. Max. obsazenost 2 dospělé osoby a 1 dítě.

Grand suita s privátním bazénem výhled zahrada (hlavní budova)

Interiér 170 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, dvě ložnice a oddělený obývací pokoj, dvě koupelny s WC, dvě LCD/SAT/TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, terasa s privátním bazénem. Max. obsazenost 4 dospělé osoby.

Grand suita u moře s privátním bazénem výhled na moře (hlavní budova)

Interiér 150 m2, elegantní klimatizované suity umístěné v hlavní budově, dvě ložnice a oddělený obývací pokoj, dvě koupelny s WC, dvě LCD/SAT/TV, rádio, telefon, mini Hi-Fi systém, wifi, minibar, trezor, Espresso kávovar, koupací pláště a pantofle, plážové osušky, terasa s privátním bazénem. Max. obsazenost 4 dospělé osoby.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování se stravováním dle popisu,
  • letenky v nejnižší knihovací třídě s váhovým limitem zavazadla 23 kg, sobotní odlety od 4.5.2024 do 18.5.2024 a od 28.9.2024 do 19.10.2024 s mezipřistáním
  • letištní taxy a bezpečnostní poplatky včetně palivového příplatku,
  • základní pojištění včetně léčebných výloh,
  • zákonné pojištění dle zákona č.159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • transfery,
  • připojištění
  • služby delegáta,
  • místní taxu,
  • navýšení ceny letenky, popř. palivového příplatku

Informace o zájezdu

Pořadatel: GREECE TOURS PRAGUE, spol. s r.o., IČ 43762638.
Název hotelu dle pořadatele: Eagles Palace and Spa *****
Lokalita dle pořadatele: Chalkidiki, Ouranoupolis
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Eagles Palace Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 642 437
dnes 8–19 h

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Eagles Palace and Spa
    Řecko, Chalkidiki, Makedonie (Řecko), Ouranoupolis

Cena
60 170 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 642 437

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
60 170 Kč
příplatek za transfery do/z hotelu vozem TAXI - celá ubytovací jednotka
0
8 270 Kč
příplatek za transfery do/z hotelu 2 vozy TAXI - celá ubytovací jednotka
0
16 540 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč