Eastin Grand Hotel Saigon

  Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Či Minovo město (Saigon)

Eastin Grand Hotel Saigon

    Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Chi Minh
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1994. Objekt hostům nabízí celkem 278 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Pokoje mají koberec a je v nich kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Ke všem pokojům patří sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Na pokojích mají hosté domácí obuv a také denní tisk. Koupelny mají sprchový kout a vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/aktivity

Objekt má bazén a venkovní bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, spa, sauna a masáže. Je tady také kasino.

Stravování

Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na výběr jsou nealkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, JCB a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 673
dnes 8–19 h

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací