Hotel Ecoresort Domky

Slovinsko, Osrednja Slovenija, Kamnik

Ecoresort domky

  Slovinsko, Kamnicko-Savinjské Alpy, Osrednja Slovenija, Kamnik
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Na úpatí Kamnických Alp, v údolí pod Velkou planinou se nachází úžasný Ecoresort, vybudovaný v soudalu s okolní překrásnou přírodou. K dispozici je ubytování v nádherných dřevěných domech, citlivě zasazených do okolní přírody. K dispozici je vše, pro prožití rodinné dovolené v tomto krásném koutu přírody Slovinska. 
Ubytování: dřevěné domy pro 4 osoby, v přízemí se nachazí kompletně vybavená kuchyně, obývací pokoj s pohovkou, dvě lůžka na spaní, koupelna se sprchou, WC, v horním patře jsou další 2 lůžka na spaní v samostatné ložnici. Před domem je dřevěné posezení. pro chladnější období je možnost přitápění.
Strava: bez stravy, vlastní
Vybavení Ecoresortu: parkoviště, velká přírodní zahrada, dětská farma s domácími zvířaty (možnost krmení, práce se zvířaty pod dohledem zkušených pracovníků), dětské hřiště, sauna, wellness, masáže...
check in: 14.00 - 19.00, check out: do 10.00
V celém resortu je zákaz jízdy automobilů mezi domy, domy jsou nekuřácké, noční klid je od 22.00 do 6.00. Domácí miláčci nejsou povolení.
v okolí je možnost výletů do blízkých Kamnických Alp, turistika, cykloturistika, Terme Snovik (sleva 20 % na vstup do bazénů)
Vzdálenost od mořeV letovisku

565 656 610 Číslo zájezdu: 784 188
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací