Eftimov Hotel

  Bulharsko, Primorsko

5/5

Eftimov

  Bulharsko, Primorsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Velmi oblíbený a vyhledávaný penzion, výborná poloha v centru letoviska a blízko obou pláží, panoramatická restaurace pouze pro hosty penzionu, přátelská a rodinná atmosféra. Díky své jedinečné atmosféře je vhodný pro všechny věkové kategorie i pro rodiny s dětmi.

GPS

42.266548,27.756761

Pláž

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 450 m od penzionu a jižní, vzdálená cca 250 m od penzionu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj). Objednali jsme pro vás stovky slunečníků a lehátek, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 250 m

Vzdálenost od pláže (m)

250

Poloha

Penzion se nachází v centru městečka, cca 450 m od severní
a 250 m od jižní pláže
.

Štítky

Písčitá pláž cca 250 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Skvělá atmosféra || Klimatizace || Velmi oblíbený penzion

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní (formou bufetu, v případě počtu osob nižšího než 20 budou snídaně kontinentální) v restauraci penzionu Jalp (cca 190 m), popřípadě snídaně, večeře, nebo polopenze za zvýhodněnou cenu (snídaně a večeře formou bufetu) v nedaleké restauraci (cca 450 m), kterou sami provozujeme. K snídani jsou podávány vybrané nealkoholické a teplé nápoje, k večeři neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických nápojů, točené víno a točené pivo.

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC)
jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, chladničkou a varnou konvicí. Možnost jedné přistýlky.

Vybavení

Za poplatek: dětská postýlka bez lůžkovin (nutno předem objednat, platba v místě pobytu, orientační cena cca 3 EUR/noc).

Název

Eftimov

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Eftimov Hotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 446
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Primorsko

5/ 5 14 recenzí

Iva Roučková září 2023 Super. Super, bezvadná dovolená spoustu let ... celá recenze

Pavel srpen 2015 Hotel Eftimov. Dobrý den bylo to super, jely bychom znovu ale ztratily jsme na majitele p. Todora telefon... Nemáte prosím někdo? Popřípadě mi h... celá recenze

Zdeněk B září 2019 Ultra kontra uper. Byli jsme tam poprvé asi před šesti sedmi lety, od té doby rok co rok.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-eftimov-primorsko-bulharsko-z2585446/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací