Hotel Embudu Village Maldives Resort

  Maledivy, Kaafu Atol, Jižní Male Atol

5/5

EMBUDU VILLAGE

    Maledivy, Kaafu Atol, Jižní Male Atol
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Navštivte s námi tento pohádkový ostrov v souostroví Jižní Atol Male a poznejte krásy zdejší přírody, pláží a průzračného moře situovaného v Indickém oceánu. Užijte si sluníčka, klidu a relaxace v tomto jedinečném ráji. Na své si přijdou i milovníci vodních sportů.

TRANSFÉR RYCHLOU LODÍ (SPEEDBOAT) LETIŠTĚ - HOTEL - LETIŠTĚ = 94 USD / DOSP. OSOBA, 47 USD / DÍTĚ. PLATBA V MÍSTĚ.

REZERVACE U CK!

Popis lokace

JIŽNÍ ATOL MALE:

Souostroví 'Male Atoll' se skládá z oblastí 'Severní Atol Male' a 'Jižní Atol Male'. Má celkem 107 ostrovů, z nichž pouhých 9 je obydleno (cca 10 000 obyvatel), zbytek ostrůvků je neobydlený či vyvinutý jako turistická střediska. Toto pohádkové souostroví je hotovým rájem - čisté moře, zářivě bílé pláže, tropická vegetace, fantastický podmořský svět a přátelští lidé. Jižní Atol Male je ideálním místem pro prožití klidné dovolené a přímo perfektním cílem pro milovníky potápění či šnorchlování. Nachází se pouhých 28 km od mezinárodního letiště v Male. Transfer rychlou lodí trvá z letiště do hotelu cca 40 minut. Transfery se realizují v denních i nočních hodinách.

Popis ubytování

EMBUDU VILLAGE 3***:

40 minut jízdy lodí, v jižní části atolu Male se nachází ostrůvek, kde naleznete resort Embudu Village. Ostrov má bujnou vegetaci, průzračnou lagunu, pláž s bílým pískem a korálový útes, navíc v krátkém dosahu je přes 30 potápěčských lokalit. Pro milovníky potápění a šnorchlu ideální. V hotelu naleznete ubytovaní ve klimatizovaných pokojích nebo vodních bungalovech. Všechny pokoje mají klimatizaci, telefon, trezor, mini ledničku, set pro přípravu kávy a čaje a fén. Vodní bungalovy mají navíc jacuzzi vanu a satelitní TV. Hotel je možné zakoupit s plnou penzí – využít můžete hlavní bufetovou restauraci kde najdete mezinárodní, ale i místní kuchyni. Za poplatek je Vám k dispozici restaurace a la carte, kde najdete steaky. Završit pak příjemný večer můžete v baru, kde si vychutnáte koktejl či sklenku vína. Hotel se snaží nakupovat hlavně místní a regionální ingredience. Pro aktivní relaxaci je možné využít v hotelu různé vodní sporty jako např. kanoe, windsurfing, šnorchlovaní nebo zůstaňte nohama na zemi a zahrajte si badminton či plážový volejbal. Za poplatek je možné využít rybaření, exkurze za místním životem, potápění je již u této destinace tradiční a nesmí zde chybět. Pro uvolnění, pak za poplatek využijte hotelové SPA s možností ájurvedy či asijských masáží.

JEDNÁ SE O JEDNODUŠŠÍ RESORT!

POKOJE:

SUPERIOR BUNGALOW - MAX. 3 DOSP. OSOBY NEBO 2 DOSP.OSOBY+ DÍTĚ DO 14.99 LET

WATER BUNGALOW - MAX. 3 DOSP. OSOBY NEBO 2 DOSP.OSOBY+ DÍTĚ DO 14.99 LET

Strava

Kuchyně na Maledivách nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly historicky s Maledivami co do činění. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

Hotelové restaurace nabízí širokou škálu, jak tradičních pokrmů tak mezinárodních k uspokojení strávníků z celého světa.

Program

1. DEN
Odlet z Prahy (dle potvrzeného letového řádu)
2. DEN - 8. DEN
Přílet do Male a následný transfér (letadlem/hydroplánem nebo rychlou lodí) do hotelu.
Ubytovaní, slunění na pláži a relaxace.
9. DEN
Transfér do Male a odlet z přestupem směr ČR.
10. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)
Vypsané termíny a ceny se mohou měnit dle aktuálně dostupných letenek.
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Male-Praha s přestupem, s leteckou společnosti dle aktuální nabídky letenek v ekonomické třídě
  • ubytování ve vybrané kategorii, na vybraný počet nocí s vybranou stravou
  • kontakt na SOS linku s česky hovořícími operátory
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovního pojištění
  • Fakultativní výlety
  • Pozdní CHECK-OUT z hotelu
  • Transfér : letiště Male - Hotel - letiště Male ( rychlý člun, hydroplán, místní letecká linka + rychlý člun)
  • Turistická taxa: 6 USD/osoba/noc, platba na recepci hotelu.
  • Vše co není zahrnuto v „cena zahrnuje“
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: EMBUDU VILLAGE ***
Lokalita dle pořadatele: Jižní Male Atol, jižní Atol Male
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Embudu Village Maldives Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 551 717
dnes zavřeno

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Kaafu Atol

5/ 5 2 recenzí

Brožka květen 2009 Svatební cesta na Maledivy. Na svatební cestu jsme si vybrali destinaci Maledivy, cesta letadlem je sice dlouhá ale stojí to za to! Opravdu je to oáza klidu a... celá recenze

Honza duben 2006 Jednodušší hotel pro aktivní dovolenou. Hotel je jednodušše zařízený, vhodný pro mladší klienty a aktivní dovolenou.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Maledivy

Maledivy jsou nezávislým státem ležícím v Indickém oceánu. Jsou tvořeny skupinou asi 200 obydlených a asi 1 000 neobydlených ostrovů, které tvoří 26 přírodních atolů. Ostrůvky jsou velmi malé, řeky ani hory zde nenalezneme, maximální výška je okolo 2,5 metru nad mořskou hladinou. Každý atol je tvořen korálovým útesem, který spolu s mělkou lagunou obklopuje ostrov. Nádherné útesy jsou přírodní ochranou před bouřlivým mořem a také domovem velkého množství tropických ryb. Celková možnost zkoumat podmořský svět představuje jedno z největších lákadel ostrovů. Kromě něj jsou ale Maledivy dost možná nejkrásnějším místem na naší planetě. Zdobí je nádherné bělavé pláže, křišťálově průzračné moře a tropické klima den za dnem po celý rok. Nefalšovaný ráj.

Od 1. 5. 2017 byl zaveden odletový poplatek ve výši 25 USD. Od poplatku jsou osvobozeny osoby s diplomatickou imunitou a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu na příletu i odletu je stejné. Poplatek se také netýká osob, které si letenky s datem odletu po 1. 5. 2017 zakoupily před 1. 2. 2017. Odpovědnost za výběr poplatku nesou letecké společnosti.

 

Maledivy - více informací

Nezávazná objednávka

EMBUDU VILLAGE
    Maledivy, Kaafu Atol, Jižní Male Atol

Cena
61 900 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 551 717

Zájezd

dospělá osoba
2
61 900 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
8 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 790 Kč