Hotel Encumeada

  Portugalsko, Madeira, Serra de Agua

4/5

ENCUMEADA s pronájmem vozu

    Portugalsko, Madeira, Madeira fly & drive
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tato rezidence rodinného typu se nachází v samém srdci třetihorního pralesa LAURISSILVA ve výšce 950 m.n.m., 42 km od letiště a 8 km od vesničky Ribeira Brava.

Vybavení hotelu

Rezidence se pyšní stylovou restaurací s velkou prosluněnou terasou s překrásným výhledem na okolní štíty hor a údolí, kde se podávají snídaně a večeře. Tato restaurace nabízí možnost ochutnávky ze 167 druhů červených vín. K rezidenci dále náleží bar a parkoviště.

Vybavení pokoje

V hotelu je k dispozici celkem 49 pokojů, které jsou velmi útulné a většina z nich je s romantickým výhledem do údolí. Vybaveny jsou centrálním vytápěním, koupelnou/WC, SAT-TV, telefonem s přímou volbou, připojením k internetu a balkonem.

Stravování

Snídaně, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.

Sport a zábava

Z tohoto hotelu můžete vyrážet na pěší túry podíl levád.

Náš názor

Doporučuji všem milovníkům horských túr a procházek! Jedná se o výchozí místo, odkud vede řada „levadas“, které vedou do všech koutů ostrova, jelikož Encumeada se nachází v samém srdci Madeiry.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Encumeada ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 623 777
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 2 recenzí

Fryčovi Č.B. září 2015 Týdení turistický pobyt.. Hotel leží v horávh ve středu Madeiry takže je vhodný pro milovníky přírody. Půjčení auto je podmínkou,pak je výhodný polohou pro... celá recenze

Petra Zemánková srpen 2015 Příjemný hotel v hezkém prostředí v horách. Se zájezdem jsme byli spokojeni. Cesta, ubytování i vypůjčení auta probíhalo bez problémů.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací