Ergun Hotel

  Turecko, Alanya

5/5

Ergun

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Ergun hotel je skvelou voľbou pre návštevníkov Alanye. Ponúka Vám mestské prostredie s praktickým vybavením ktoré Vám spríjemnia pobyt. Hotel je skvelou voľbou pre mladé páry alebo pre tých, čo si túžia prechádzať a spoznávať krásne zákutia mesta Alanya.
Poloha:
Ergun hotel je situovaný v centre Alanye. Nákupné možnosti, bary, reštaurácie sa nachádzajú v blízkosti hotela. Je situovaný približne 130 Km od letiska v Antalyi.
Vybavenie:
4- poschodová budova, 62 izieb, recepcia, reštaurácia, bazén na streche, ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo. Za poplatok: looby bar, bar pri bazéne, WiFi, kaderníctvo, obchody, práčovňa, doktor.
Ubytovanie:
2-lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (25 - 30 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (35 - 37 m2, 1 miestnosť, poschodová posteľ, max. 4+0), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, minibar, balkón. Za poplatok: WiFi, trezor, room service.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 8:00-10:00, obedy 12:30-14:00, večere 19:00-20:30, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase 10:00 - 22:00. Za poplatok: importované nápoje. Presný rozpis All inclusive programu dostanete na recepcií pri ubytovaní.
Pláž:
Piesočnato - kamienková pláž je od hotela vzdialená približne 600m a je prístupná cez miestnu komunikáciu. Na pláž premáva aj hotelový shuttle bus zadarmo. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky a vodné športy sú na pláži k dispozícii za poplatok.
Ergun Hotel Alanya

Základní cena zahrnuje

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČ 46915206.
Název hotelu dle pořadatele: Ergun ***
Lokalita dle pořadatele: Alanya, Alanya mesto
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ergun Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 650 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 664
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Alanya

5/ 5 20 recenzí

Hana Fialova červenec 2018 Dovolena Turecko. Skvela dovolena. Pocitejte s velmi vysokymi teplotami. I kdyz nemate zizen, je nutne stale upijet. Jidlo i piti velmi levne. Voda ... celá recenze

Milada červen 2018 Hotel Ergun. Velká spokojenost!!!!... celá recenze

Jirka červenec 2014 Ergun Hotel. V tomto hotelu jsme byli velice spokojeni.Výhoda -centrum města.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://last-minute.zajezdy.cz/dovolena-ergun-alanya-turecko-z2585664/1563525784/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Ergun
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra

Cena
616 EUR/os
(15 178 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 664

Zájezd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
595,18 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-5 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 6 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-11 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 12 rokov
0
199 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
21,15 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
13,05 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
11,5 EUR