Hotel Esmeraldo Residence

  Itálie, Kalábrie, Capo Vaticano

5/5

Apartmány Esmeraldo

    Itálie, Kalábrie, Capo Vaticano
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Apartmánový komplex vystavěný v zahradě plné bujné středomořské vegetace s panoramatickým výhledem na zátoku Grotticelle v oblasti Kalábrie (Itálie). Je vzdálen jen 250 m od jedné z nejkrásnějších pláží letoviska Capo Vaticano. Na pláži je poskytován plážový servis - slunečník a dvě plážová křesla (za poplatek cca 20 EUR/den) a je zde hotelový plážový bar a pizzerie. Pláž je z bílého písku a je malebně uzavřena mezi skalnatými výběžky. Možnost zapůjčení šlapadel a kajaků a plavčík Vás odveze i na některou z odlehlých pláží přístupných jen z moře. Návštěvníci apartmánů mohou využívat služby sousedního hotelu Grotticelle: bazény, lehátka na slunění, bar s vnitřním i venkovním posezením a restauraci, tenisový kurt, přístup na Wi-Fi (na recepci za poplatek). Obchod je asi 300m od apartmánů.

Ubytování

Ubytování je zajištěno v prostorných apartmánech typu BILO pro 2-4 osoby s ložnicí pro 2 osoby a obývacím pokojem s možností dvou přistýlek a vybavenou kuchyňkou. V apartmánech jsou zajištěny hotelové služby - úklid, povlečení, ručníky. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, TV a ledničkou. Každý apartmán má balkon nebo terasu s venkovním posezením. V ceně je zahrnuta spotřeba vody, elektřiny a plynu.

Stravování

V ceně pobytu je polopenze - snídaně formou bufetu a večeře servírované s výběrem z menu a doplněné bohatým salátovým bufetem. Za příplatek je možno zajistit obědy. Nápoje nejsou v ceně.

Doprava

Doprava do Kalábrie je zajištěna letadly Boeing 737-800 české letecké společnosti Smartwings. Předpokládaný letový řád (místní časy): 7 nocí: Brno - Lamezia Terme 11:30-13:50, Lamezia Terme - Brno 14:40-16:45 Praha - Lamezia Terme 11:15-13:30, Lamezia Terme - Praha 14:15-16:30 Časy letů jsou orientační. Závazné časy letů budou uvedeny v pokynech na zájezd, které budou zaslány zákazníkovi před odjezdem e-mailem nebo poštou. V ceně letu je jedno odbavené zavazadlo na osobu o hmotnosti do 23 kg a jedno příruční zavazadlo do 8 kg. Rozměry odbaveného zavazadla - součet jeho délky, šířky a výšky včetně držadel, postranních kapes a koleček nesmí přesáhnout 250 cm. Rozměry příručního zavazadla - max. 55x45x25 cm) Sdružování zavazadel (součet hmotností za více osob do jednoho zavazadla) není povoleno.

Způsob prodeje

Na vyžádání

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Esmeraldo Residence ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 294 031
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Kalábrie

5/ 5 2 recenzí

salimo červenec 2013 Groticelle. Schválně píši tento název - rozdíl proti ubytování v apartmánech esmeraldo. Hotel groticelle je ale báječný!... celá recenze

Černý Pavel červen 2012 Dovolená v nádherném prostředí. V Esmeraldě jsme letos byli již podruhé. Byli jsme velmi spokojeni.S ubytováním i se službami recepce.Naše paní recepční,Mária Ko... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-esmeraldo-kalabrie-italie-z2294031/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací