Falkensteiner Family Hotel Diadora

  Chorvatsko, Severní Dalmácie, Petrčane

Falkensteiner Family Hotel Diadora

    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar, Petrčane
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • Luxusní hotel kompletně vybavený pro rodiny s dětmi
  • Široká nabídka sportu a zábavy pro celou rodinu
  • Žádané suity s možností přistýlek pro 3 děti
  • Až 2 děti do 18 let zdarma
Letovisko

Petrčane (Punta Skala)
Praha: 920 km, Brno: 780 km, Bratislava: 690 km

Umístění

Falkensteiner Family Hotel Diadora se nachází v přímořském městečku Petrčane na poloostrově Punta Skala, cca 12 km severně od Zadaru.

Pláž

Upravená, částečně skalnatá a oblázková pláž, vhodná i pro malé děti, lemuje celý poloostrov ve vzdálenosti 100-150 m od hotelu.

Hotel

Recepce, restaurace s velkou terasou, výtah, bar, WiFi zdarma; za poplatek internetový koutek, hlídání dětí, parkování možné pouze na hlídaném zastřešeném parkovišti (cca 9,5 EUR/den). Několik bazénů se sladkou i slanou vodou a různými atrakcemi, líná řeka.

Pokoje

Rodinné pokoje pro 4 os. mají ložnici se 2 lůžky, gauč k posezení, oddělenou dětskou ložnici se 2 lůžky (180 cm), vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, oddělené WC), klimatizaci, TV/sat., WiFi, trezor, telefon a balkon nebo terasu, minibar.
Za příplatek pokoje na mořskou stranu a prostornější suite s možností ubytování 2 dospělých a 3 dětí.
Hotel disponuje také bezbariérovými pokoji

Stravování

Polopenze bufetovým způsobem včetně nápojů (nealkoholické nápoje, pivo, víno).
Restaurace Artigiani
Artigiani bar/lounge
Pool bar Oaza

Rekreace

Multifunkční hřiště, animační programy pro děti a dospělé, kino a hřiště; za poplatek tenis, půjčovna kol, potápěčské centrum, vodní sporty na pláži, fitness centrum. Překrásné Wellness Spa centrum - masáže, sauny, relaxační místnost, kosmetika, pedikúra, manikúra i solárium.
Pro děti: Nejmladší hosté se mohou těšit na Falky-Land, zábavní park pro děti od 3 do 12 let, který má rozlohu zhruba 1 000 m2. Na děti zde čeká herna s koutkem pro batolata, kino a zábavní část Las Vegas. Hotel také organizuje různé aktivity pro děti, například malování na tvář, výrobu masek, kurzy vaření, skládání puzzlů a spoustu dalšího.
Nabízí se výlet do nedalekého města Zadar, kde je možné vidět mnoho historických památek. Zmínit lze kostel sv. Donáta nebo kostel sv. Anastázie.

Informace

Parkování v garáži za poplatek 9,5 EUR/den.
Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 30 EUR/noc.
Dětská postýlka na vyžádání.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Falkensteiner Family Hotel Diadora *****
Lokalita dle pořadatele: Chorvatsko, Zadar

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Falkensteiner Family Hotel Diadora ****
Typ pláže: kamenitá, oblázková
Vzdálenost od pláže: 70 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 646 237
dnes 8–19 h

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Falkensteiner Family Hotel Diadora
    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar, Petrčane

Cena
60 190 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 646 237

Pobyt

dospělá osoba
2
60 190 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 170 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
720 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč