Fame Residence Beach Park Hotel

  Turecko, Kemer

3/5

Fame Beach

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Zažíte nezabudnuteľnú dovolenku v krásnom prostredí azúrovo čistého mora a v obkolesení borovicových lesov. Presne také je letovisko Kemer a hotel Fame Beach. Prídu si tu na svoje aj nadšenci nákupov, keďže hotel sa nachádza v blízkosti centra mesta. Je to ideálne miesto na strávenie dovolenky plnej relaxu, prechádzok a peknej prírody. V rokoch 2020 - 2022 prešiel hotel rekonštrukciou.
Poloha:

Hotel je situovaný v letovisku Kemer, pod pohorím Taurus, na pobreží Stredozemného mora. Centrum Kemeru je vzdialené iba 200 m dobre dostupné pešou prechádzkou alebo miestnou dopravou. Nákupné možnosti sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti, takže hotel je veľmi dobre situovaný z hľadiska lokality. Historické centrum známeho veľkomesta Antalya, ktoré je metropolou tohto pobrežného regiónu Tureckej riviéry, je vzdialené iba 40 km a medzinárodné letisko v Antalyi 50 km od hotela.

Vybavenie:
4- poschodová hlavná budova, vedľajšia budova (tzv. annex), 108 izieb, recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, 2 detské bazény, 3 tobogany, ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo, soft animácie - živá hudba (2x týždenne), turecký večer (1x týždenne), ping pong. Za poplatok: WiFi, biliard.
Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prísteľky (16 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (33 m2, 2 miestnosti, max. 3+1), rodinné superior izby (40 m2, 2 miestnosti, max. 5+0). Klimatizácia, kúpeľňa, vaňa / sprcha, sušič na vlasy, set na kávu a čaj, TV, balkón. Za poplatok: WiFi, trezor, minibar.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu. Raňajky 07:00 - 09:30, neskoré raňajky 09:30 - 10:00, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:30 - 21:30, snack 11:00 - 16:00, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, bar pri bazéne 10:30 - 23:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Za poplatok: importované nápoje, čerstvé ovocné štavy, všetky nápoje po 23:00. Podrobnejši rozpis konceptu all inclusive dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.
Pláž:
Hotel je situovaný priamo pri kamienkovej pláži. Odporúčame obuv do vody. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky a osušky sú pre hotelových hostí k dispozícii zadarmo. Vodné športy sú za poplatok.
Výlety:

Orientačná ponuka výletov v Turecku - TU

Fame Beach Hotel

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fame Residence Beach Park Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 297 886
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 9 recenzí

Iva září 2015 Fame Residence Park ****. Kdo nechcete do Ruska, tak nejezděte, kdo nechcete ležet na pláži jako sardinka, nejezděte, kdo máte rádi velké prostory, nejezdět... celá recenze

Jana K.8 srpen 2015 Hodnocení dovolené. Až na nějaké výhrady se nám dovolená v Kemeru moc líbila i přes to, že asi 90 procent hostů hotelu byli Rusové, zbytek Srbové a kr... celá recenze

olina červenec 2012 Fame residence park. trochu rušno, ale super... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-fame-beach-kemer-turecko-z2297886/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací