Hotel Ferienhaus Schwaiger

Rakousko, Štýrsko, Gröbming

Ferienhaus Schwaiger

  Rakousko, Dachstein / Schladming, Schladming, Štýrsko, Galsterbergalm, Gröbming, Hauser Kaibling, Stoderzinken
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Příjemný dům s apartmánem a dvoulůžkovým pokojem je  vhodný nejen pro rodiny s dětmi. Ubytování je v malebném a klidném prostředí Moosheim. V regionu je velké množství turistických stezek a cyklostezek.

Vzdálenosti: Schladming 17 km, Ramsau am Dachstein a ledovec Dachstein 22 km / 30 km, Hallstatt 60 km, Salzburg cca 110 km, Štýrské Bodamské jezero cca 14 km.

Proč si vybrat Ferienhaus Schwaiger
  • ubytování je v nádherné lokalitě
  • 770 km turistických stezek a cyklostezek
  • možnost využívání infračervené kabiny
Ubytování

Apartmán pro 6 osob. Apartmán má 3 samostané ložnice, vždy s vlastní sprchou/WC. Rozloha apartmánu 85 m2. Možno využít i jako 3x 2lůžkový pokoj se snídaní.

Balkon s překrásným výhledem do krajiny. Každý pokoj má svou SAT-TV, Wi-Fi připojení. Velká obývací kuchyň s myčkou, 4plotýnkovým s sporákem s pečící troubou, lednička s mrazničkou, mikrovlnka, atd.

Vybavení

K odpočinku slouží infračervená kabina. Ubytování je se zahradou s posezením. Parkování hned u domu.

Strava

Strava vlastní (možnost domluvení snídaně na místě).

Pokud využijete ubytování ve 2lůžkovém pokoji, pak je zahrnuta bohatá snídaně s místními produkty.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 558
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací