Hotel Appartements Unterfischergut

  Rakousko, Salcbursko, Flachau

Ferienhaus Unterfischergut

  Rakousko, Salcbursko, Salzburger Sportwelt Amadé, Ski amadé, Eben / Monte Popolo, Flachau, Zauchensee / Flachauwinkel / Kleinarl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • rodinný hotel v klidné lokalitě obklopený úchvatnou přírodou
  • WiFi zdarma
Popis hotelu

Rodinný hotel v klidné lokalitě obklopený úchvatnou přírodou. WiFi zdarma.

Poloha

klidná. Centrum cca 6 km.

Vybavení

lyžárna a sušárna obuvi. Restaurace.

Ubytování

apartmány jsou vybaveny kab. TV a kuchyňkou (el. sporák s troubou, myčka nádobí, varná konvice, kávovar a mikrovlnná trouba), obývací ložnicí s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, jídelním koutem, trezorem, fénem, sprchou, WC a balkonem.

Třípokojové apartmány (F6F): cca 80 m2, obývací ložnice, 2 dvoulůžkové pokoje, navím 1 WC.

Čtyřpokojové apartmány (F12G): cca 160 m2, obývací ložnice, dvoulůžkový pokoj s přistýlkou a dvoulůžkový pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby. navíc další sprcha a WC. Balkonová terasa.

Pětipokojové apartmány (F12H): cca 160 m2, podkrovní, obývací ložnice, 2 dvoulůžkové pokoje s přistýlkou a 2x dvoulůžkový pokoj. 2x sprcha, navíc další sprcha a WC. Balkonová terasa.

Stravování

bez stravy. 

Internet

WiFi zdarma.

Sport/aktivity

zdarma: bobová dráha.

Wellness

zdarma: sauna. Cca 3 km od hotelu lázeňská oáza v budově Hinteraigengut (cca 250 m2) s finskou saunou, parní lázní, infra kabinou a relaxačními prostory. Za poplatek: masáže (nutno zarezervovat).

Děti

dětská postýlka do 2 let zdarma.

Info

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2 €/den/os.; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, závěrečný úklid, topení, veškeré prádlo; příjezd/minimální délka pobytu: sobota/7 nocí, 1. 12.–22. 12 a 10. 3.–30. 4. denně/7 nocí.

Ušetřete

Výhodný termín: 7=6 při pobytu 1.12.-23.12.2017 a 1.4.-30.4.2018.

Info pro lyžaře

Vlek/sjezdovka: Spacejet 1 cca 2 km

Lanovka: Flachau cca 6 km, Eben, cca 3 km, Altenmarkt cca 5 km

Běžecká stopa: cca 350 m

Skibus: cca 50 m

Půjčovna lyží: cca 3 km

Lyžařská škola: cca 3 km

Zimní turistické stezky: od hotelu

565 656 610 Číslo zájezdu: 879 923
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací