Hotel Gardenia Hills

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

4/5

Hotel Festa Gardenia Hills

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Letovisko

Slunečné pobřeží

Umístění

Komplex několika budov v bulharském stylu leží v severní části letoviska, cca 2 km od centra střediska, cca 8 km od starého Nesebaru,cca 35 km od letiště Burgas, cca 7 km od aquaparku. V blízkosti hotelu je minimarket.

Pláž

Písčitá pláž s mírnou svažitostí do moře se nachází cca 2,5 km od hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek (cca 10-15 EUR/set).
Na pláž jezdí několikrát denně zdarma hotelový bus.

Hotel

Recepce, úschovna zavazadel, restaurace; trezor (cca 6 BGN/den); WiFi ve veřejných prostorách zdarma, bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, nehlídané parkoviště zdarma, obchůdek.

Pokoje

Studia s možností 1 přistýlky mají vlastní příslušenství (sprchový kout, WC), telefon, klimatizace, kabelová TV, balkon.
Za příplatek Apartmány s 1 ložnicí mají obývací pokoj a ložnici a dále jsou k dispozici i Apartmány se 2 ložnicemi.

Stravování

Bez stravování.

Rekreace

Dětské hřiště, animace, volejbalový kurt, šipky, miniclub, fitness; za poplatek kulečník, vodní sporty na pláži.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gardenia Hills ***
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 889 147
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Ladislava červenec 2019 Hotel Festa Gardenia Hills ***. Celkový dojem z dovolené je výborný, hotel pro nenáročné, ale v klidné oblasti. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací