First Class Hotel

  Turecko, Alanya, Kargicak

3/5

HOTEL FIRST CLASS

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Komfortní plážový resort je situován v těsné blízkosti písčité pláže, asi 4 km od centra malebného letoviska Mahmutlar. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v resortu nebo v nedalekém centru města, které je pohodlně dostupné místní dopravou (obchůdky, restaurace, bary, tradiční trhy, půjčovny automobilů a motocyklů, střediska vodních sportů, turistické atrakce). Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno 140 km.

Vybavení hotelu

Luxusní hotelový a SPA resort nabízí ubytování v zajímavě architektonicky řešené pětipatrové budově s krásným výhledem na pobřeží. Klientům je k dispozici stylová vstupní hala s recepcí, trezory, turistickými informacemi a lobby barem, výtahy, hlavní restaurace, stylová a la carte restaurace, kavárna, internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (v lobby zdarma), společenská místnost se satelitní TV, úschovna zavazadel, fitness centrum, turecké lázně, masážní salón, stylové SPA centrum, kadeřnictví, služby lékaře, půjčovna automobilů, půjčovna jízdních kol, prádelna, vnitřní vyhřívaný bazén, velký venkovní bazén, dětský bazén, aquapark se 3 skluzavkami, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), mini klub, dětské hřiště, sportoviště, zahrada s posezením a parkoviště.

Vybavení pokoje

Moderně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny sociálním zařízením (sprchový kout nebo vana, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, minibarem (konzumace za poplatek), trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou s posezením. WiFi na pokoji je k dispozici za poplatek. Ubytování je nekuřácké.

Stravování

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení formou svačin v průběhu dne, místní nealkoholické a alkoholické nápoje zdarma v místech a časech určených hotelem.

Služby za poplatek

Trezory, konzumace z minibaru, masáže, kadeřnictví, služby SPA centra, služby lékaře, solárium, prádelna, půjčovna jízdních kol, půjčovna automobilů, turecké lázně, a la carte restaurace, kulečník, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Pěkná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Za poplatek je možnost si vyzkoušet motorizované i nemotorizované vodní sporty. Klientům jsou k dispozici sprchy, služby plážového baru, lehátka se slunečníky (zdarma).

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL FIRST CLASS *****
Lokalita dle pořadatele: Alanya, Kargicak
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

First Class Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 658 339
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 3 recenzí

Janita srpen 2015 NEODPORÚČAM!!!. V Turecku sme boli prvý krát a viac ma to tam neláka. Na letisko sme prileteli 22:00 miestneho času, hotel je vzdialený okolo 140 ... celá recenze

Nikola Kořenská září 2013 NEDOPORUČUJI. Tento hotel nedoporučuji!! Bylo to obrovské zklamání! Hotel neodpovádá 5*. Osobně bych ho hodnotila na 3* a to se nepovažuji za ná... celá recenze

hlaváčková sarka červenec 2013 Dovolená v turecku. byli jsme poprvé v turecku, celkový dojem byl dobrý, hotel first class je velice pěkný a čistý, jídlo dobré, hodně zeleniny, žádné... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-first-class-alanya-turecko-z2658339/1717594114/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL FIRST CLASS
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak

Cena
21 680 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 658 339

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
21 680 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč