Hotel Haus Alpenblick

Rakousko, Korutany, Flattach

Flattach, zima, Haus Alpenblick-apartmány

  Rakousko, Korutany, Flattach / Mölltal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Korutany – to je zimní sportování a opravdová radost na sjezdovkách od vysokohorských sjezdů na ledovci až k bezpečným svahům pro nejmenší děti. Korutany na jihu země zůstávají neprávem ve stínu ostatních regionů. Tato oblast totiž nabízí jedny z nejlepších alpských středisek, nejdelší lanovku v Evropě, největší přírodní kluziště a řadu dalších unikátů. Díky své geografické poloze v alpsko-jadranské oblasti jsou Korutany obzvláště hýčkané sluncem a hosté tu zažijí zimní klima bohaté na sníh a o 100 hodin slunečního svitu více než v jiných lyžařských destinacích. Navíc jsou Korutany považovány za místo se zaručenými sněhovými podmínkami. Skiareál Ankogel je malý lyžařský areál na jižních svazích Ankogelu – vzdálenost 3 km. Dvě na sebe navazující kabinové lanovky vyvezou lyžaře do výšky 2 631 n.m. Skiareál Mölltaler Gletscher – lanovky do výše 3 122 m, 53 km upravených sjezdovek - vzdálenost 6 km.

Haus Alpenblick leží v nadmořské výšce 1 200 m ve Vysokých Taurech, na klidném místě, cca 10 minut chůzí od centra městečka Flattachu. Zastávka skibusu je ve vzdálenosti 70 m od domu. Vzdálenost od ledovce Mölltal je cca 6 km. Nedaleko ubytování jsou restaurace, banky, supermarket. Vzdálenost z Prahy je cca 540 km.

Ubytování

každý prostorný apartmán má koupelnu / WC, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a s plně vybaveným kuchyňským koutem (lednice, mikrovlnka, kávovar, trouba, nádobí, příbory) a jídelním koutem, 2 ložnice s přistýlkami, TV, klimatizaci. Apartmán pro 2-4 osoby má navíc 1 ložnici, apartmán pro 5-8osob má 2 ložnice. Obsazenost apartmánů je od 2 do 8 osob.

Stravování

vlastní.

Vybavení

Wi-Fi pokrytí v celém domě, lyžárna se sušákem na boty k dispozici. Parkoviště zdarma. Sauna za mírný poplatek na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Haus Alpenblick
Vzdálenost od sjezdovky: 3000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 665 348
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací