Hotel Fruit & Spice Wellness Resort

  Tanzanie, Zanzibar, Kizimkazi

Hotel FRUIT & SPICE WELLNESS RESORT

    Tanzanie, Zanzibar, Již.pobř.-Kizimkazi Dimbani
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Kizimkazi Dimbani

Poloha

Stylový hotelový komplex umístěný v krásné zahradě na útesu se nachází cca 8 km od rybářské vesnice Kizimkazi Dimbani na jižním pobřeží ostrova, cca 50 km od letiště.

Vybavení

Prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, hlavní restaurace, a la carte restaurace (není součást all inclusive), bar u bazénu, WiFi zdarma; za poplatek trezor, butik, konferenční místnost. 2 bazény s oddělenou částí pro děti; slunečníky, lehátka a osušky u bazénu zdarma.
Vzhledem k poloze a členitému terénu nedoporučujeme osobám s omezenou pohyblivostí.

Sport a zábava

Volejbal, lukostřelba, posilovna, několikrát týdně animační programy, živá hudba, masai show, herna pro děti; za poplatek wellness centrum - masáže, kosmetické procedury.

Ubytování

Stylové dvoulůžkové deluxe pokoje s možností přistýlky pro dítě mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, telefon, chladničku, trezor a balkon nebo terasu, za příplatek minibar.

Stravování

Polopenze formou bufetu, možnost all inklusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídani, odpolední čaj, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-22:00) v hotelem určených časech a místech.

Pláž

Dvě hotelové uměle vytvořené písčité pláže u hotelu, sestup do oceánu po schodech. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Trasa

Pohodlné lety s jedním přestupem na Zanzibar

Tipy pro správnou volbu

- romantická dovolená
- profesionální služby
- poloha na útesu s exotickou scenérií
- nedoporučujeme osobám s omezenou pohyblivostí

Informace

Platnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců po návratu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fruit & Spice Wellness Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 175 692
dnes 8–19 h

Lokalita

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací