Hotel Furnas Lake Forrest Living Villas

  Portugalsko, Azorské ostrovy, São Miguel

FURNAS LAKE FOREST LIVING

    Portugalsko, Azorské ostrovy, ostrov Sao Miguel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Vesnice Furnas je velmi podobná ostatním krásným vesnicím na Azorech - bílé budovy, zdobené kostely a útulné uličky. To, co je však zde velmi známé, jsou horké prameny a úžasné zahrady Terra Nostra. V zahradách najdete mnoho geotermálních bazénů s jedním obrovským, který je naplněný příjemně teplou oranžovou vodou - neobvyklý odstín je výsledkem vysokého obsahu železa. Za zmínku také stojí smíšená flóra z celého světa (evropské listnaté stromy vedle tropických rostlin, datlové palmy, cedry a kapradiny). Kromě parku Terra Nostra existují zde také obyčejné termální bazény (zvané Poca da Dona Beija).
Obdivovat můžete také obdivovat Caldeiras das Furnas: vroucí vodu a bahenní prameny a mini-gejzíry. Jsou poseté po celém městě. Můžete také pít minerální vodu - pozor ale, chuť a vůně nejsou příliš příjemné!
Furnas Lake se nachází na okraji městečka Furnas v oddělené privátní zóně. Jsou obklopeny horami. Za několik minut jízdy autem dojedete na pláže Ribeira Quente, Vinha d´Areia ve vesničce Vila Franca do Campo a Agua D'Alto.
Just 150 metres from the Lake of Furnas, these modern, 4-star apartments come with free WiFi in all areas and views of the lush green fields. It has an outdoor pool with sun-lounger terrace.

Vybavení hotelu

V areálu je Vám k dispozici recepce, venkovní bazén, zahrada a menší snack bar.

Vybavení pokoje

OAK STUDIO
Jedná se o 4 nová studia, která jsou doplněna místně pěstovanými „kryptomeriami“, aby se zachovala estetika v tomto prostředí. Nazývají se dubová studia a jedná se o duby, které Manuel a Helena vysadili před více než 20 lety…. Interiér studií je moderní otevřený prostor, přesto útulný. V koupelně byl použit velmi starý strom, ze kterého je vyrobena lavička! Panoramatický výhled zajišťují velká okna orientovaná na jih.
Oak Studia mají klimatizaci / topení, bezplatné Wi-Fi a SmartTV.

JAPONSKÉ VILY CEDAR
Tyto vily jsou doplněny místně pěstovaným dřevem zvaným „kryptomérie“. To jim dává jedinečný vzhled, který se mísí s okolím. Interiér je moderní, útulný s panoramatickým výhledem orientovaným na jih.
Japonské vily mají klimatizaci / topení, bezplatné Wi-Fi a TV.

KAŠTANOVÝ DŮM
Tento tradiční kamenný dům sloužil svému účelu jako stodola, kde byly dříve krávy.
Nyní je to prostorná vila s útulnou atmosférou. Zde si můžete odpočinout uvnitř u krbu nebo si užít přírodu venku na své soukromé verandě.
Kaštanový dům je vybaven krbem (dřevo je vždy k dispozici), klimatizací / topení, bezplatným Wi-Fi a TV.

Stravování

Bez stravy, možnost dokoupení snídaně, která zahranuje:
Vejce, azorské sýry, uzeniny, domácí džemy, domácí med, domácí jogurt a müsli, ovoce, chléb a bolo levedo (typický sladký chléb od Furnas), kávu i bez kofeinu, čaje, mléko, přírodní ovocnou šťávu a také domácí sušenky.
K dispozici je restaurace s portugalskou, místní, mezinárodní, evropskou kuchyní
Menu: Formou bufetu a a la carte

Sport a zábava

Přenos sportovních událostí
Kurz vaření Dodatečný poplatek
Prohlídka nebo přednáška o místní kultuře Dodatečný poplatek
Šťastná hodinka Dodatečný poplatek
Tematické večeře Dodatečný poplatek
Projížďky na kole Dodatečný poplatek
Šnorchlování Mimo ubytování Dodatečný poplatek
Jízda na koni Dodatečný poplatek
Potápění Mimo ubytování Dodatečný poplatek
Cyklistika
Pěší turistika
Jízda na kanoích Mimo ubytování Dodatečný poplatek
Knihovna
Pronájem kol (za poplatek)
Herna
Rybaření Mimo ubytování Dodatečný poplatek

Náš názor

Doporučuji všem milovníkům moderní architektury a pohodlí.

Poznámka

ZAJÍMAVÁ MÍSTA V OKOLÍ:
Ermida de Nossa Senhora da Vitoria 0,9 km
Jezero Furnas 1,2 km
Fumarolas 1,8 km
Park Terra Nostra 2,7 km
Pico do Ferro 2,7 km
Campo de Golfe Achada das Furnas 3,2 km
Furnas 4,4 km
Lagoa do Congro 7,2 km
Plantacoes de Cha 8,3 km
Ermida de Nossa Senhora da Paz 9,1 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Furnas Lake Forrest Living Villas ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 479 282
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací