Galileo Hotel

  Itálie, Lombardie, Milán

GALILEO

    Itálie, Kvarner, Crikvenica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

4* hotel Galileo se nachází přímo v srdci historického centra města, v pěší vzdálenosti od slavné katedrály Duomo, v nákupní čtvrti. Poblíž se nachází také známé divadlo La Scala.

Ubytování

89 pokojů zařízených v moderním stylu (klimatizace, minibar, velká koupelna, přímá telefonní linka, SAT-TV, internet zdarma)

Popis

Miláno je druhé největší město Itálie a nejvýznamnější obchodní centrum na severu země. Milano je centrum obchodu, módy a umění, spojované se značkami jako AC Milano či Giorgio Armani.
Navštivte zde středověké centrum s mnoha historickými památkami. V centru Milana na náměstí Piazza Duomo se nachází monumentální gotická katedrála (Duomo), která je třetí největší katedrálou na světě a největší katedrálou Itálie. Operou světově proslulé je divadlo La Scala. Hned vedle něj můžete zhlédnout a navštívit pasáž ze železa a skla zvanou Gallerie. V Milanu se nachází spousta muzeí a galerií, např. nejznámější galerii Breza.
Nenechte si také ujít renesanční hrad Sforza či kostel Santa Maria delle Grazie, kde se nachází freska Poslední večeře, jedno z nejznámějších děl Leonarda da Vinciho.

Vybavení a služby

Bar, kosmetický salón, obchodní centrum, internet, vnitřní parkoviště, posilovna, restaurace, trezor, směnárna, pokojový servis, 24-hodinová recepce

Program

Individuální zájezd s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Jízdenky Autobusová jízdenka z letiště Malpensa do centra města (hlavní vlakové nádraží) a zpět Autobusová jízdenka z letiště Bergamo do centra města (hlavní vlakové nádraží) a zpět Vyhlídkový autobus - jízdenka na 24 nebo 48 h, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích, 4 linky, Wi-fi na palubě autobusu. Vstupenky Katedrála Duomo di Milano – vstup do všech částí 600 let staré katedrály Duomo (panoramatický výhled na město z terasy katedrály, vstup do Duomo Museum), audioprůvodce v AJ. Muzeum a divadlo Scala – prohlídka jednoho z nejkrásnějších operních domů. V ceně zahrnut přednostní vstup a audioprůvodce ve světových jazycích. Vstupenka zahrnuje také prohlídku muzea se sbírkou nástrojů a uměleckých děl. Muzeum Leonarda da Vinci – sbírka 170 historických modelů, uměleckých děl a instalací ukazuje život a dílo da Vinci (ponorka, katamarán, parní vlaky). V ceně je zahrnut přednostní vstup do muzea a vstupenka platí také na dočasné výstavy – o energii, dopravě, komunikaci, částicové fyzice. Dále doporučujeme: Vicolungo Shopping Outlet - doprava autobusem do nákupního centra a zpět To nejlepší z Milána - půldenní procházka městem s místním průvodcem po nejznámějších památkách města vč. divadla Scala a katedrály Duomo i da Vinciho Poslední večeře. Půldenní výlet Grand Tour – autobusem 2 h a pěšky 1 h po nejznámějších památkách města (vstupné na Poslední večeři od da Vinci, návštěva katedrály Duomo, vstupné do divadla a muzea La Scala) s místním průvodcem. Po stopách Leonarda - Pěší výlet zahrnující vstupenku bez čekání na dílo Poslední večeře, vstupné do Atlantic Codex a Sala delle Asse. Vstupenky na fotbal - Inter Milano/ AC Milano – ceny dle míst k sezení a atraktivity zápasu V případě Vašeho zájmu o doporučené výlety nás neváhejte kontaktovat. Aktuální dostupnost a ceny Vám rádi ověříme.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Galileo Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 278 268
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-galileo-kvarner-chorvatsko-z2278268/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací