G. George Hotel

  Řecko, Lefkada, Nidri

1/5

George Hotel

    Řecko, Lefkada, Nidri
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • skvěle hodnocený hotel
  • rodinná atmosféra
  • útulné pokoje
Letovisko

Nidri

Umístění

Přibližně 150 m od pláže v Nidri se nachází resortový hotel George Hotel. Do turistického centra se dostanete pouze po cca 100 m. Město Lefkas je vzdáleno asi 20 km (Aktio asi 40 km). Nakupovat můžete v supemarketu a různých obchodech vzdálených od ubytování cca 200 m. Do nejbližších restaurací a barů se dostanete po cca 150 m. Přímo u hotelu najdete diskotéku. O Vaši mobilitu se během dovolené postarají stanoviště taxi a autobusová zastávka přímo u hotelu. Letiště (PVK) je ve vzdálenosti cca 36 km.

Pláž

Písčito-oblázková pláž je vzdálena přibližně 200 m od hotelu.

Hotel

Tento 2-podlažní hotel, naposledy částečně zrenovovaný v roce 2019, má 42 pokojů, které se nacházejí v hlavní budově a ve 3 vedlejších budovách. K vybavení hotelu patří recepce, lobby, trezory (za poplatek) a parkoviště (zdarma), restaurace, WiFi je hotelovým hostům k dispozici zdarma. K venkovnímu vybavení hotelu patří bazén se sladkou vodou a integrovaný dětský bazének (v provozu od května do října). Zde jsou k dispozici slunečníky a lehátka (zdarma), bar u bazénu (08:30 - 00:30).

Pokoje

Pokoj standard s balkonem nebo terasou má cca 19 - 21 m2 a jsou vybaveny manželskou postelí nebo dvěmi samostatnými lůžky, rychlovarnou konvicí, balkonem, připojením k internetu (zdarma), trezorem (za poplatek) a TV s plochou obrazovkou a také individuálně regulovatelnou klimatizací (za poplatek).
Tento typ pokoje lze rezerovovat také pro jednu osobu.

Stravování

Snídaně (07:30 - 10:00 hod.) formou bufetu. Polopenze: včetně večeře.

Rekreace

Dětské hřiště.
Za poplatek: ve vzdálenosti cca 150 m jsou nabízeny vodní sporty (od místních poskytovatelů služeb), wellness: masáže za poplatek.

Informace

Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

G. George Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 534 747
dnes 8–19 h

Hodnocení

29. nejlepší hotel v destinaci Lefkada

1/ 5 1 recenzí

Renáta srpen 2014 Absolutně nedoporučuji. Nejhorří dovolená majitel je Řek žijící v ČR jeho žena s Ostravy, ale tak škaredé ubytování -samý hluk asi 5m od hlavní silnice .... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-george-hotel-lefkada-recko-z2534747/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací