Hotel Gofl Beach

  Španělsko, Katalánsko, Platja de Pals

Golf Beach

    Španělsko, Costa Brava, Katalánsko, Platja de Pals
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento apartmánový hotel pochází z roku 1988. Hotel hostům nabízí celkem 118 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V apartmánovém hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je tady sejf. V kuchyňském koutě je lednička a mikrovlnná trouba. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté se mohou opalovat na lehátkách. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například golf a jízda na koni a za poplatek tenis a minigolf. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua aerobik. Hosté mohou v apartmánovém hotelu také sportovat, je tady například aerobik a za poplatek stolní tenis, kulečník a squash. V hotelu je wellnes zóna, ve které je možné využít masáže a solárium. Pro děti je připraven zábavní program s mnoha zajímavými aktivitami.

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 881 455
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací