Hotel Grand Hyatt Beijing

  Čína, Peking

GRAND HYATT BEIJING

    Čína, Peking
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Grand Hyatt Beijing se nachází na Wangfujingu v docházkové vzdálenosti od Zakázaného města a náměstí Nebeského klidu. Hotel je součástí Oriental Plaza - jedno z největších komerčních komplexů v Číně - s přímým přístupem do přilehlého nákupního centra.

Vybavení hotelu

K vybavení hotelu Grand Hyatt Beijing patří recepce se službou 24 hodin denně, několik restaurací a barů, fitness centrum s přístupem 24 hodin denně, konferenční místnosti, wifi připojení k internetu zdarma, směnárna, nákupní arkády, služby prádelny a čistírny a řada dalších služeb.

Vybavení pokoje

Hotel Grand Hyatt Beijing disponuje celkem 825 pokoji několika typů, které jsou standardně vybavené koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, minibarem, iPod dockovací stanicí, elektronickým trezorem, wifi připojením k internetu.

Stravování

Snídaně.

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 434
dnes 8–19 h

Čína

Nejlidnatější země světa Čína je krajinou kontrastů. Na straně jedné stojí obrovská velkoměsta jako tepající motory nejen čínské, ale přímo celosvětové ekonomiky. Na straně druhé stojí zapadlý venkov opírající se o několik generací staré zvyklosti v oblasti zemědělství. Dynamický rozvoj země, který patří k nejrychlejším na světě, tyto rozdíly na jedné straně umazává, na straně druhé stále zvyšuje. Čína je obrovská země, kterou nikdy nelze procestovat a poznat celou. Nabízí tolik možností, lokalit, památek, zajímavostí, že je jenom na vás, kterým dáte přednost. Čím více půjdete na východ, osloví vás světové megalopole měst, čím více na západ, tam se směrem k horám stále více rozprostírá rurální krajina a tradiční vesničky. Klima je v různých částech Číny odlišné, ale obecně vzato docela podobné našemu kromě jihu země, kde už se více projevují tropy svou vlhkostí a teplotami. Čína je pro českého turistu rájem poznávacích zájezdů.

Čína - více informací