Grand Pasa Hotel

  Turecko, Marmaris

Grand Pasa

  Turecko, Egejská riviéra, Marmaris
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v klidné části turistického města Marmaris s širokou nabídkou obchodů, barů, restaurací a klubů, asi 3 km od centra. Centrum nedalekého letoviska Icmeler je vzdáleno cca 5 km. Letiště Dalaman je vzdáleno cca 90 km..

Pláž

Přibližně 1,8 km od hotelu se nachází udržovaná písečno-oblázková soukromá pláž (pláž u hotelu Pasa Garden, hotelový autobus jezdí na pláž v 9:45 a 10:30, návrat z pláže cca v 18:00). Lehátka a slunečníky zdarma. Plážový bar za příplatek.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, hlavní restaurace, restaurace a'la carte s orientální kuchyní a mořskými plody, 4 bary: lobby, snack, terasa a disco bar. Hlavní bazén, bazén se skluzavkami (otevřený 10:00-12:00 a 14:00-16:00), dětský bazén, krytý bazén s odděleným dětským bazénem. Osušky, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Za poplatek: pokojová služba, lékař, kadeřník, tržnice. Na vyžádání a za poplatek možnost hlídání dětí.

Internet

V lobby je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Stravování

All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:30-21:30) formou bufetu, občerstvení během dne, palačinky gozleme, káva/čaj a noční svačina (23:00-24:00). Jednou za pobyt je možné využít a'la carte restauraci po předchozí rezervaci (rezervační poplatek cca 5 EUR/osoba). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10:00-24:00). Za příplatek: importované nealkoholické a alkoholické nápoje, místní nealkoholické a alkoholické nápoje po 24:00 a čerstvé ovocné šťávy. Dětská jídla a vysoké židličky jsou k dispozici v restauraci.

Sportovní a animační program

Hotel pořádá denní a večerní měkké animace, večery s živou hudbou, karaoke a večerní představení v určitých dnech. Dále: posilovna, sauna a turecké lázně (09:00-18:00), aqua aerobik, vodní pólo, stolní tenis, šipky, miniklub pro děti. Za příplatek: procedury a masáže v lázeňském centru, kulečník.

Místní kategorie
*****
Názor CK

Elegantní hotel, jehož předností je vysoký standard služeb a poloha - na jedné straně v klidné oblasti obklopené středomořským borovicovým lesem, na druhé straně jen asi 2 km od živého centra oblíbeného letoviska Marmaris..

Program

Den 1
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem letadla u stanoviště CK Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady
Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.
Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Pasa Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 817
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-pasa-egejska-riviera-turecko-z2705817/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací