Grandhotel Starý Smokovec

  Slovensko, Východní Slovensko, Starý Smokovec

5/5

GRANDHOTEL STARÝ SMOKOVEC - Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Starý Smokovec

  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Od vlakové a autobusové stanice sa nachází cca 200 m. V těsné blízkosti hotelu je údolní stanice pozemní lanovky na Hrebienok (1236 m n.m.) a dojezd lyžařské a sáňkařské dráhy. Poloha hotelu umožňuje hostům všestranné možnosti vycházek, túr i zimních sportů. Grandhotel se nachází 20 minut autem od popradského letiště a 2 hodiny od letiště v Krakowě a 4 hodiny od letiště v hlavním městě Slovenska – Bratislavě. V hotelu je Restaurant Lefevre, Wilson Bar a Castro Café. V hotelu je finská sauna, infrasauna, tepidárium, vnitřní bazén, masáže – za příplatek a celá řada terapií, které zkrášlují vaše tělo zevnitř i zvenku exkluzivní kombinací inovativních spa procedur a wellness kultury.

Od 01.04.2023 je v provozu nové wellness centrum s relaxačním bazénem s vodním barem a vířivkou. Můžete se také těšit na sauny (finská, parní, infra, Kneippův chodník a tepidárium) a masáže.

V nejbližším okolí se nachází TrickLandia – nebudete věřit svým očím - doslova. Galerie TrickLandia je založena na trick-artu - umění optických iluzí. V prostorách rodinného zábavního parku najdete náměty ze slovenských pověstí a pohádek.

Ubytování

Pokoje zařízené v secesním stylu jsou dvoulůžkové standard nebo LUX s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, rádio, telefon, minibar, trezor, bezplatné Wi-Fi připojení, župany a papučky.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma, jako platící osoby. Dětská postýlka zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky
  • snídaně formou bufetu chutné večeře formou bufetu vstup do wellness centra wi-fi lístky na lanovky a vstupy do vodních parků v ceně pobytu ** ** Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21. 4. 2024 do 30. 11. 2024 (poslední den check-out). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby. Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.
  • Cena na osobu / noc s polopenzí, volný vstup do wellness centra, parkování a připojení k internetu. Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.
  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma, jako platící osoby. Dětská postýlka zdarma.

Základní cena nezahrnuje

  • Pokoj LUX
  • Apartmán
  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: GRANDHOTEL STARÝ SMOKOVEC - Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Starý Smokovec
Lokalita dle pořadatele: Vysoké Tatry, Starý Smokovec

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grandhotel Starý Smokovec ****
Vzdálenost od sjezdovky: 650 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 584 140
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

5/ 5 6 recenzí

Jitka Křížová červenec 2019 Rodinná dovolená. Naprostá spokojenost s polohou hotelu, službami a gastronomií -vše bylo perfektní Děkujeme Křížovi... celá recenze

Daniela červenec 2018 Nádherná dovolená. Dovolená naplnila moje očekávání. Nemám žádných výhrad k ubytování, službám, ochotě personálu. Naprosto skvělá dovolená. ... celá recenze

Radek R. červenec 2017 Hotel Grandhotel Starý Smokovec. Perfektní.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

GRANDHOTEL STARÝ SMOKOVEC - Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Starý Smokovec
  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec

Cena
5 708 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 584 140

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
5 708 Kč
příplatek za apartmán
0
2 170 Kč
příplatek za pokoj LUX
0
620 Kč
příplatek za přistýlku
0
4 344 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
165 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
102 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč