Green Palm hotel

Tunisko, Djerba, Midoun

5/5

GREEN PALM GOLF AND SPA

    Tunisko, Djerba, Midoun
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel leží vedle golfového hřiště, 4 km od města Midoun, 19 km od města Houmt Souk a 30 km od letiště.

Vybavení

Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a klienty, kteří upřednostní dovolenou v menším hotelu. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, bar na pláži a u bazénu, hlavní restaurace, maurská kavárna, kadeřnictví, obchod, Wi-Fi připojení (v lobby zdarma).

Pokoje

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, fén, telefon, sejf (za poplatek), balkón nebo terasa. Možnost jedné přistýlky. V hotelu jsou k dispozici také pokoje s propojenými dveřmi pro větší rodinu.

Pláž

Hotel je vzdálen 300 metrů od písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Plážový bar je v rámci All inclusive.

Sport

Venkovní bazén, krytý bazén, lázně, sauna, pára, masáže, léčebné procedury, stolní tenis, tenisový kurt, minigolf, boccie, animační programy, billiard.

Stravování

All inclusive: -snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 – 12:00 občerstvení v baru u bazénu-15:00 – 17:00 občerstvení (pizza, koláče, palačinky) na terase-10:00 – 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech dle jejich otevírací doby

Děti

Bazén, hřiště, miniklub pro děti ve věku 4 – 12 let, animační programy.

Poznámka

Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 160 856
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Djerba

5/ 5 8 recenzí

Renata září 2018 Zklamání. K hotelu nemáme výhrady. Okolí a pláž je pro nás velké zklamání.... celá recenze

Eva červen 2018 Ahoj. Velké poděkování delegátce paní Jitce je úžasná..Byli jsme moc spokojeni... celá recenze

Petr Galla srpen 2017 Green Palm. Nádherný hotel.... celá recenze

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací