Hotel Haadtien Beach Resort

  Thajsko, Ko Tao

Haadtien Beach Resort

    Thajsko, Ko Tao
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Příjemný rodinný resort, který se nachází na jihu ostrova Tao. Svým hostům nabízí soukromí a ekologický přistup ke svému okolí. Vydejte se odpočinout na jedinečné místo, kde uniknete od každodenního shonu všedních dní.

Stravování

Snídaně

Pláž

Privátní písčitá pláž přímo u hotelu

Poloha

Hotel se nachází na jižním cípu ostrova Tao

Vybavení

Plážový resort disponuje 70 privátními vilami, spa s širokou nabídkou procedur, vlastním PADI potápěčským centrem a plážovým barem.

Ubytování

Haadtien resort na Koh Tao nabízí několik typů ubytování. Od základních vil (Hideaway) přes rodinné vily až po vily s vlastním bazénem. Jako základní typ ubytování nabízíme vily Hideaway, které mají 40 metrů čtverečních, klimatizaci, LCD TV, sprchový kout a velkou terasu s venkovním nábytkem.

565 656 610 Číslo zájezdu: 757 347
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací