Hotel Rogner Bauerndorf Sonnleitn

  Rakousko, Korutany, Sonnleitn

Haus Rogner

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Sonnleitn
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

renomovaný komplex apartmánů Rogner s romantickou atmosférou a pěkným výhledem se nacházeí v nadmořské výšce 1.400 m v části Sonnleitn, jednotlivé budovy s apartmány od sebe 50 - 250 m. Komplex leží přímo u sjezdovy v části SONNLEITN, 50 m od vleků. V blízkosti najdete vyhlášenou hospůdku U Slováka a restauraci „U Rézi“.
  

Ubytování

zařízení v selském stylu, kachlová kamna (dřevo za poplatek).Apartmán typu B pro 4-6 osob (55 m2) – předsíň s kuchyňskou linkou, velký obývák s rozkládacím gaučem, SAT-TV, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s oddělenými lůžky, koupelna, WC, některé balkon nebo terasa.Na vyžádání ještě apartmán typu A pro 2-4 osoby (35 m2) – kuchyň s dvouplotýnkovým vařičem, obývák s jídelním koutem a rozkládacím gaučem, SAT-TV, 1 ložnice s oddělenými lůžky, některé balkon nebo terasa.

Stravování

vlastní.Za poplatek možnost polopenze v restauraci U Slováka

Vybavení

v celém areálu vesničky Rogner platí zákaz parkování u apartmánů a volný pohyb automobilů, za nedodržení hrozí vysoké pokuty, auto zaparkujete pohodlně na parkovišti pod areálem domků.Nově parkování na krytém garážovém stání v ceně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rogner Bauerndorf Sonnleitn **
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 159 700
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-haus-rogner-korutany-rakousko-z1159700/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací