Hotel Helena

  Řecko, Peloponés, Tolo

5/5

HELENA

    Řecko, Peloponés, Tolo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Menší, zrekonstruovaný penzion s příjemnou a přátelskou rodinnou atmosférou. Rušnější centrum s řadou obchodů, restaurací, barů a kaváren je vzdáleno cca 300 m. Zastávka městského autobusu do malebného Nafplia je poblíž penzionu (jízdenka stojí cca 1,80€/cesta). Doporučujeme individuální návštěvu tohoto města a jeho tržiště. Taxi do Nafplia vychází na cca 17€/jedna cesta.

Vybavení a služby hotelu

Vstupní hala, recepce (během dne až do pozdních večerních hodin), telefonní automat, salónek s velkoplošnou TV se satelitním příjmem, vnitřní bar s posezením, malá terasa s fontánkou, malá zahrada, parkoviště. Wifi v recepci a na pokojích zdarma. Penzion nabízí 7 pokojů (1-, 2lůžkových).

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem (i s jedním českým programem), rychlovarnou konvicí, možností připojení na internet (wifi zdarma), chladničkou, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na hory, letovisko nebo s částečným výhledem směrem na moře. Jednolůžkové pokoje jsou jen s výhledem do vnitrozemí. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Stravování

Pouze snídaně - rozšířené kontinentální. U snídaní je navíc možnost samoobslužného (neomezeného) doplňování nápojů, pečiva a marmelád. Předem je možné zakoupit si večeře formou bufetu v hotelu RITSA (cca 250 m) - viz ceny na webu též přímo s polopenzí.

Shrnutí

Velmi dobře vybavené pokoje, blízko k moři a pláži, příjemná atmosféra.

Pláž

Hlavní široká písečná pláž letoviska je ve vzdálenosti cca 130 m, cestou přes silnici. Vstup je zde pozvolný, ideální pro rodiny s dětmi a seniory.

Vzdálenosti

Pláž: cca 130 m Centrum: cca 300 m

Sport a zábava

Využívat lze následující služby v hotelu RITSA, vzdáleném cca 250 m: bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, malé, velmi jednoduše zařízené fitcentrum (zdarma), internetový koutek s jedním počítačem (zdarma), bar a snackbar u bazénu. V hotelu Ritsa je též možné si dokoupit obědy za velmi přijatelné ceny (denně mezi 12:00-15:00). Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 7€set/den). Vodní sporty na pláži (za poplatek).

565 656 610 Číslo zájezdu: 946 710
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Peloponés

5/ 5 3 recenzí

wanuschkaws77 červen 2018 Dovolená v řecku. Dovolenou v penzionu Helena jsem si vybrala po kladnych recenzích na tento penzion,po přijezdu jsem zjistila že majitelka penzion ... celá recenze

jiriny září 2015 Tolo - penzion Helena. Příjemné ubytování, čisté a dobře vybavené pokoje. Skvělé snídaně. Ochotná paní majitelka se všem snažila vyjít ve všem vstříc.... celá recenze

Věra Bednaříková s kamarádkama září 2015 Dovolená v Řecku-Peloponés. Na dovolenou jsme jely ve čtyřech - samé ženy. V hotelu jsme se cítily jako doma - krásné rodinné prostředí. Dovolená patřila mez... celá recenze

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací