Hera Hotel

  Řecko, Attika, Atény

HERA HOTEL

    Řecko, Attika, Athény
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento luxusní a elegantní hotel Hera se nachází přímo na úpatí Akropole, v sousedství nového Muzea Akropolis a archeologických památek.

Vybavení hotelu

Tento nově otevřený moderní hotel byl kompletně renovovaný v klasickém stylu a přivítá vás s typickou řeckou vřelostí a pohostinností. Vytříbené interiéry jsou příjemně zařízené a doplněné o umělecké a tradiční prvky a sofistikované příslušenství. V hotelu najdete luxusní vybavení, jednoduchý, ale elegantní nábytek a uvolněnou atmosféru. Je to ideální prostředí pro váš pobyt v tomto historickém městě. V hotelu je bezplatné internetové připojení k dispozici v celé budově. Dále v něm najdete konferenční prostory a restauraci a bar v zahradě na střeše, odkud je úžasný široký výhled.

Vybavení pokoje

Hera Hotel nabízí elegantní, útulné a komfortní ubytování s krásným výhledem na Akropoli. K vybavení 38 klimatizovaných pokojů patří mimo jiné minibar a vestavěný trezor. Na pokoji mohou hosté využít vysokorychlostní (bezdrátové) připojení k internetu zdarma. Na pokojích je LCD televize. Na pokojích je k dispozici psací stůl a telefon s přímým voláním. K vybavení koupelny patří vana, toaletní stolek se zrcadlem, vysoušeč vlasů a toaletní potřeby zdarma. V hotelu jsou dále k dispozici kávovar/čajovar a otevíratelná okna.

Stravování

Snídaně

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hera Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 788 203
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hera-hotel-attika-recko-z1788203/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací