HF Tuela Porto Hotel

  Portugalsko, Norte, Porto

HF TUELA PORTO

    Portugalsko, Norte, Porto
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

Hotel se nachází v centru Porta, cca 10 minut chůze od nábřeží řeky Douro. Mezi hlavní zajímavosti v okolí hotelu patří most Ponte Luis I, fotbalový stadion týmu FC Porto, nebo koncertní síň Casa da Musica.

Ubytování

154 pokojů (koupelna, WC, mini bar, TV, klimatizace, fén, Wi-fi)

Popis

Porto ležící po obou stranách řeky Douro je druhým největším městem Portugalska a je často nazýváno 'hlavním městem severu'. Mezi turistické zajímavosti patří dva mosty navržené G. Eiffelem, dále čtvrť „Kaskáda“ s domky na strmé skále, secesní Avenida dos Aliados s radnicí, historické jádro – čtvrť Ribeira zapsaná mezi světové kulturní dědictví UNESCO, barokní zvonice kostela Dos Clérigos vysoká 76m, arcibiskupský palác, katedrála Terreiro da Sé a burzovní palác. Stará čtvrť Vila Nova de Gaia leží na svazích, pokrytých vinohrady. Většina úrody hroznů z údolí řeky Douro se zde zpracovává v několika desítkách vinopalen, protože pravé „portské“ pochází výhradně odtud. Dnes představuje 54 různých značek a lze je na místě zdarma ochutnat téměř v každém vinném sklepě.

Vybavení a služby

Bar, Wi-fi, restaurace, půjčovna aut, pokojová služba, trezor na recepci, 24hodinová recepce

Program

Individuální zájezd s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer Soukromý transfer z/na letiště - auto až pro 3 osoby Jízdenky Plavba lodí – 50minutová plavba lodí po řece Douro s výhledem na historické jádro města, které je zapsáno na seznamu UNESCO, čtvrť Vila Nova de Gaia a ústí řeky Douro. Vstupenky Palácio da Bolsa – prohlídka s průvodcem v AJ, FJ, ŠJ, PJ, jeden z nejznámějších portugalských monumentů, architektonický skvost v neoklasickém stylu. Výlety Cesta za vínem – Celodenní výlet do vinařské oblasti kolem řeky Douro. Návštěva 2 vinařství s ochutnávkou vín a prohlídkou vinic, plavba po řece Douro, oběd. V ceně je zahrnuto vyzvednutí v hotelu a služby místního průvodce (výklad v AJ, FJ, ŠJ, PJ). Dále doporučujeme: Vyhlídkový autobus - jízdenka na 24 nebo 48 h, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. City Tour – začíná v středověké čtvrti Bairro da Sé a končí ve známých vinných sklepech Caves Croft na 2. straně řeky Douro ve Vila Nova de Gaia. Denně dopoledne 4 h. Aveiro – 4 h, návštěva městečka Aveiro známého jako “portugalské Benátky” Během výletu zažijete mini-projížďku loďkou “Moliceiros” po jednom z překrásných městských kanálů, ochutnáte místní sladkosti – Ovos Moles a poznáte tradiční rybářské domky pobřeží Costa Nova. V případě Vašeho zájmu o doporučené výlety nás neváhejte kontaktovat. Aktuální dostupnost a ceny Vám rádi ověříme.

Základní cena zahrnuje

  • letenku, letištní taxy, 3 noci se snídaní v 2lůžkovém pokoji, pojištění storna zájezdu a léčebných výloh, zákonné pojištění CK

Základní cena nezahrnuje

  • transfery z/na letiště, fakultativní výlety

Informace o zájezdu

Pořadatel: NATOUR spol. s r. o., IČ 49974769.
Název hotelu dle pořadatele: HF TUELA PORTO ***
Lokalita dle pořadatele: Porto, Porto
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

HF Tuela Porto Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 567 671
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací

Nezávazná objednávka

HF TUELA PORTO
    Portugalsko, Norte, Porto

Cena
20 190 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 567 671

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
20 190 Kč
příplatek za Plavbu lodí - osoba
0
640 Kč
příplatek za soukromý transfer z/na letiště - osoba
0
1 690 Kč
příplatek za cestu za vínem - osoba
0
3 330 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
276 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
176 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 4 dny
0
1 090 Kč