Hotel Hilton Rose Hall Resort & Spa

  Jamajka, Cornwall, Montego Bay

Hilton Rose Hall Resort & Spa

    Jamajka, Surrey, Port Antonio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1974. Klimatizovaný objekt má 488 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V hotelu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například tenis, plážový volejbal, volejbal a basketbal, za poplatek je pak golf a jízda na koni. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na kajaku, šnorchlování, potápění a aqua fitness a za poplatek vodní lyžování, jet ski, jízda na motorovém člunu a jízda na katamaránu. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - stolní tenis, kulečník, jógu, gymnastiku a aerobik, za poplatek je fitness studio. Hotel nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa a solárium, za poplatek mohou hosté využít také kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku a miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hilton Rose Hall Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 413
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hilton-rose-hall-resort-spa-surrey-jamajka-z1405413/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací