Adelais Hotel

  Řecko, Kréta, Tavronitis

Hotel Adelais

    Řecko, Kréta, Tavronitis
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Obchůdky, taverny a bary cca 500 m od hotelu - Autobusová zastávka cca 300 m - Město Chania cca 20 km - Centrum Plataniasu cca 8 km - Letiště Chania cca 35 km

Pláž

Veřejná písčito-oblázková pláž cca 350 m od hotelu - Strmější vstup do moře - Doporučujeme vhodnou obuv do vody - Je oddělena místní komunikací - WC - Lehátka, slunečníky a plážové osušky za poplatek

Popis

Recepce - Restaurace a bar - Minimarket - Kadeřnictví - 2 bazény pro dospělé, 1 z nich s oddělenou částí pro děti, a bazén pro děti - Lehátka a slunečníky zdarma - Bezpečnostní schránky na recepci za poplatek

Internet

Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu i na pokojích zdarma

Ubytování

**Standardní pokoj** - Velikost pokoje cca 12 m2 - Individuální klimatizace zdarma - Koupelna se sprchou nebo vanou, WC, fén - Telefon,TV - Minilednička zdarma - Balkon nebo terasa - Dětská postýlka na vyžádání zdarma - **Rodinný mezonet** - Velikost pokoje cca 22 m 2 - 2 ložnice (v 1. patře a přízemí)

Sport a zábava

Zdarma: dětské hřiště, občasné noční zábavné programy (krétská noc, karaoke)

Stravování

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snack - Neomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů v barech a restauracích dle jejich otevírací doby (10.30?-?22.30)

Proč právě sem

Oblíbené letovisko - Blízko pláže - Řecká pohostinnost

Poznámky

** UPOZORNĚNÍ:** V Řecku je zavedena povinná pobytová taxa, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je v 5\* hotelu cca 4 EUR/pokoj/noc, ve 4\* hotelu cca 3 EUR/pokoj/noc, ve 3\* hotelu a méně cca 1,5 EUR/pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na mzv.cz.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Adelais Hotel ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 810 591
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-adelais-kreta-recko-z1810591/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací