Hotel Albatros

  Černá Hora, Ulcinj

2/5

Hotel ALBATROS

    Černá Hora, Ulcinj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Hotel ALBATROS

Poloha

hotel vzdálený cca 1 km od centra historického města Ulcinj.

Vybavení a služby

2 restaurace, plážová restaurace, aperitiv bar, konferenční sál, TV místnost, sejf na recepci, WI-FI v lobby ZDARMA, výtah,  parkoviště ZDARMA. 

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje některé s možností přistýlky, se sprchou a WC, SAT TV, lednicí (minibarem), balkonem. Pokoje typu Comfort se nachází v hotelové části A a jsou s orientací na mořskou stranu, pokoje typu Standart se nachází v hotelové části B.

Sport a zábava

vnitřní bazén (otevřen pouze do konce května), sauna, hřiště pro míčové hry, tenisové kurty.

Stravování

polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu, plná penze - snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu. 

Pláž

hotelová pláž - betonová, kamenitá, cca 100-300 m, přístup na pláž po schodech, v blízkosti známá nudistická pláž. Lehátka a slunečníky na hotelové plži za poplatek - 2 lehátka slunečník cca 6 EUR/den.

Doplňující informace

pobytová taxa a pojištění cca 1,5 EUR/os./den - platí se na recepci. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Albatros **
Typ pláže: kamenitá, skalnatá, betonová plata
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 222 714
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Ulcinj

2/ 5 1 recenzí

Zdvihal M červen 2019 Hotel AlbATROS a přístupna pláž. V hotelu jsou dva druhy pokojů, Standart a Komfort,Příplatek za lepší pokoj činí 5 euro denně za pokoj ,což zanedbatelná částka.Z... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-albatros-ulcinjska-riviera-cerna-hora-z2222714/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací