Alexandria Spa & Wellness Hotel

  Česko, Zlínský kraj, Luhačovice

5/5

Hotel Alexandria: Víkendový wellness 2 noci

    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

V termínu 16.6. - 20.6.2024 je hotel Alexandria uzavřen z důvodu sanitace bazénu.

Hotel Alexandria

Hotel Alexandria **** Spa & Wellness hotel, osminásobný vítěz ankety o nejoblíbenější hotel roku ve Zlínském kraji se nachází v centru města a nabízí komfortní ubytování a prvotřídní služby. Hotel má luxusní wellness ve stylu starořímských lázní, zážitkovou gastronomií a noční klub s noblesou první republiky.

Ubytování

Hotel nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje typu SUPERIOR, LUX a APARTMÁ. 

Pokoje superior s vlastním příslušenstvím (koupelna je vybavena vanou) jsou umístěny v nové budově, orientace k silnici. Pokoje jsou vybaveny TV, Wi-Fi, telefonem, minibarem, kávovým a čajovým servisem, sejfem, fénem, županem, hotelovými pantoflemi. Pokoje superior K jsou s klimatizací.

Pokoje lux jsou prostornější pokoje s vlastním příslušenstvím (koupelna je vybavena vanou nebo sprchou), umístěné v hlavní nebo nové budově, některé pokoje mají terasu. Pokoje jsou vybaveny TV, Wi-Fi, telefonem, minibarem, sejfem, fénem, županem, hotelovými pantoflemi, klimatizací. V ceně je zahrnut také volný vstup na terasu s venkovními whirlpooly. 

2lůžkové apartmá s velkou terasou jsou umístěny v čelní části hlavní budovy. Skládají se z obývacího pokoje a ložnice. Mají vlastní příslušenství (koupelna je vybavena vanou). Pokoje jsou vybaveny TV, Wi-Fi, telefonem, minibarem, kávovarem Nespresso, sejfem, fénem, županem, hotelovými pantoflemi, klimatizací. V ceně je zahrnut také volný vstup na terasu s venkovními whirlpooly.  

Gastronomie

Stravování probíhá v hotelu. Snídaně a večeře se podává formou bufetu, oběd výběrem á la carte ve Francouzské restauraci nebo polední menu. Polední občerstvení se podává dle denní nabídky ve Francouzské restauraci každý den včetně dne příjezdu (11:30 - 14:00 hod.).

Wellness a lázně

Hotel má vlastní wellness centrum, které se nachází v nové budově. Hosté mají volný vstup do wellness centra, saunového světa, fitness centra a venkoních whirlpoolů a free fitness bar. Saunové ceremoniály se konají každou středu a pátek. Hotel nabízí také lázeňské služby (přírodní uhličité koupele a další lázeňské procedury – možnost lázeňské léčby v hotelu Palace).

Rekreace a sport

Okolí nabízí bohatou nabídku sportovních aktivit – tenis, minigolf, kuželky, sauna, fitness centra, squash, golf (cca 30km od Luhačovic), tenisové kurty, cyklistika, venkovní a krytý bazén, jízda na koních, rybolov a turistika.

Pobyt se zvířetem

Domácí zvířata nejsou v hotelu povolena.

Důležité informace

V hotelu platí zákaz kouření.  Hotelové služby mohou využívat děti starší 12 let v doprovodu dospělé osoby.

Parkování

Své vozidlo můžete zaparkovat za poplatek na krytém parkovišti (cca 150 m). Je nutná rezervace. Příjezd k hotelu je možný pouze na vyložení a naložení zavazadel a vyzvednutí parkovací karty.

Tipy na výlety

V okolí můžete navštívit několik hradů– Buchlov, Buchlovice, Lešná a Kroměříž. Pro ty, co mají rádi pěší turistiku, doporučujeme zdolat Okruh Dušana Jurkoviče – trasu s nádhernými výhledy, která vede okolo Luhačovic. Celková délka trasy je 19km. Součástí prohlídkové trasy je Jezírko lásky, přehrada Luhačovice, Obětová hora a malebné louky a lesy.

Destinace

Charakteristickou tvář dal lázním slovenský architekt Dušan Jurkovič, který zde projektoval řadu budov inspirován valašskou architekturou. V lázních založených roku 1902 se dnes léčí  zejména nemoci trávicího, dýchacího a zažívacího ústrojí a poruchy látkové výměny. Luhačovice patří právem mezi nejkrásnější lázeňská města a o jejich slávu se zasloužily i léčivé prameny, které jsou považovány za jedny z nejúčinnějších v Evropě nejenom pro vysoký obsah minerálních látek, ale i pro kvalitní proplynění, např. Vincentka, Aloiska a další.

Základní cena zahrnuje

  • 2x ubytování, 2x polopenze (snídaně, večeře - formou bufetu), uvítací drink, malé polední občerstvení dle denní nabídky ve Francouzské restauraci každý den včetně dne příjezdu (11.30 – 14.00 hod.), 1x uvolňující masáž (30 min.), volný vstup do wellness centra – bazén, whirlpool, Kneippův chodník, relaxační vyhřívané lavice a odpočinkové zóny; v den příjezdu od 11.00 hod. (pokoj od 14.00 hod.), v den odjezdu do 14.00 hod. (pokoj do 10.00 hod.), volný vstup do saunového světa – laconium, parní, bylinková a solná lázeň, finská sauna, ochlazovací sprchy, ledová studna, zdravé občerstvení dle denní nabídky ve wellness centru (ovoce a voda), volný vstup do venkovních whirlpoolů + free fitness bar (voda, káva, čaj, ovoce, aperittivo moment od 15.00 do 17.00 hod.), saunové ceremoniály, zpravidla každou středu nebo pátek, volný vstup do fitness centra, cvičení s trenérem ve fitness centru, zpravidla každé pondělí a pátek (60 min.), ranní jóga na letní terase nebo ve fitness centru každé úterý, čtvrtek a neděli (7:30 - 8:30), zapůjčení županu, hotelové pantofle, denně pitná kúra luhačovických minerálních vod, připojení na internet Wifi

Základní cena nezahrnuje

  • lázeňský poplatek, parkovné
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Alexandria: Víkendový wellness 2 noci ****
Lokalita dle pořadatele: Česko, Luhačovice

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 595 611
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Zlínský kraj

5/ 5 8 recenzí

Marta únor 2023 Chcete, aby o vás někdo pečoval? Navštivte hotel Alexandria v Luhačovicích. Jsme v Luhačovicích poprvé. Už jsme byli na více lázeňských místech. Naše rozhodnutí do lázní Luhačovic, hotelu Alexandria, bylo t... celá recenze

Libor listopad 2018 Příjemný relax.. Skvělý hotel pro relaxaci v centru lázeňského městečka, špičková kuchyně.... celá recenze

Katka červen 2016 Poděkování za pobyt. Dobrý den, děkuji pracovníkům hotelu a wellnes Alexandria, kde jsem trávila s manželem víkend. (již čtvrtý) - Vždy si tam parádně ... celá recenze

Nezávazná objednávka

Hotel Alexandria: Víkendový wellness 2 noci
    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice

Cena
7 820 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 595 611

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
7 820 Kč