Aloha Beach Hotel & Restaurant

  Albánie, Saranda [Sarandë], Saranda

4/5

Hotel ALOHA BEACH

    Albánie, Albánie vnitrozemí, Saranda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Hotel ALOHA BEACH

Proč právě sem

Pokoje s orientací na mořskou stranuPlážový servis ZDARMARestaurace s výhledem na moře

Poloha

Zrekonstruovaný rodinný hotel Aloha se nachází jen 10 minut chůze od centra letoviska albánské riviéry – Sarandy, přímo u pláže.

Vybavení a služby

Recepce, restaurace, trezor na recepci (za poplatek), parkoviště, platební terminál na karty, WiFi (zdarma).

Ubytování

Nově zařízené klimatizované jednolůžkové pokoje typu ECONOMY bez příplatku, dvoulůžkové pokoje typu STANDARD orientované na mořskou stranu s balkonem, třílůžkové pokoje typu STANDARD orientované na mořskou stranu s balkonem, rodinné dvouložnicové pokoje orientované na mořskou stranu s balkonem a s možností obsazení až 5 osobami (na vyžádání). Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, fén, ledničku, TV a WiFi (zdarma).

Sport a zábava

Vodní aktivity na pláži (za poplatek).

Stravování

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu.
LIGHT ALL INCLUSIVE - snídaně a večeře formou bufetu, servírovaný oběd, k obědu jeden nápoj dle vlastního výběru, večer je pro Vás otevřen hotelový bar (cca 19:00 - 20:00) - neomezená konzumace nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby.

Pláž

Hotel se nachází přímo na oblázkové pláži, vstup do moře pozvolný, plážový servis (zdarma).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aloha Beach Hotel & Restaurant ***
Typ pláže: písčito - oblázková, oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 574 577
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Saranda [Sarandë]

4/ 5 12 recenzí

Heczko září 2019 Změna z heksamil na aloha. Přesto, že zmena ubytování byla oznámena až na cestě trajektem z ostrova Korfu směr Saranda, záměna nám nevadila a v konečné fázi ... celá recenze

bibi září 2019 Saranda. Moc pěkná dovolená mimo hlavní sezonu.... celá recenze

Věra Horváthová srpen 2019 Celkové shrnutí. Celkově jsme byli velice spokojeni.S ubytováním,personálem i čistotou... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací