Alpina Hotel

  Slovinsko, Gorenjsko, Kranjska Gora

Hotel Alpina: Pobyt se snídaní 7 nocí

    Slovinsko, Gorenjsko, Julské Alpy, Kranjska Gora
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel Alpina

Hotel Alpina *** leží  v nejznámějším turistickém centru na severu Julských Alp poblíž italských a rakouských hranic. Kranjský areál i přes relativně nízkou nadmořskou výšku (810 m) se může pochlubit nejlépe vybaveným lyžařským centrem ve Slovinsku a perfektně upravenými sjezdovkami pro začínající i zkušené lyžaře. Každoročně se zde koná Světový pohár ve sjezdovém lyžování. V létě se toto místo stává doslova Mekkou pro milovníky turistiky a horských kol. Hotel je vzdálen pouhých 6 min pěšky od vleku.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v prakticky zařízených dvoulůžkových a rodinných pokojích. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, toaleta, LCD televize, telefon a internetové připojení WIFI

Gastronomie

Svůj den se zde začíná výbornou bufetovou snídaní. V hotelu je možné si objednat obědy a večeře.

Wellness centrum

Hosté mají 40% slevu na vstup do hotelového wellness centra. Najdete zde vířivku, saunu, nabídku masáží a fitness centrum.

Hotelové vybavení

V hotelu se dále nachází společenská místnost pro 30 až 100 osob, služba praní, dobře vybavený dětský koutek, herna s kulečníkem, stolním tenisem, stolním fotbálkem a hokejem a lyžárna.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat zdarma před hotelem.

Lyžařské středisko

Zdejší klima je poměrně studené a proto i přes nízkou nadmořskou výšku zaručuje skvělé lyžařské podmínky. V centru Gory začíná expresní 4sedačka, která Vás vyveze k centru s hospůdkami odkud si můžete užívat široké červené a modré sjezdovky. Zkušení lyžaři si mohou vyzkoušet černou sjezdovku Podkoren, která vás zavede do stejnojmenné vesnice. Kranjský areál nabízí celkem 20 km sjezdovek a patří mezi technicky nejpokročilejší. Lanovky jsou pravidelně modernizovány. Sjezdovky jsou velmi přehledné a dobře upravované. Celkový kolorit dotváří bezpočet  aprés-ski barů a fast-foodových hospůdek nesoucích jména po pohádkových postavičkách

Destinace

Kranjska Gora je velmi oblibené turistické centrum na severu Julských Alp poblíž rakouských a italských hranic. Leží v nadmořské výšce 810 metrů přímo pod vrcholy Razoru a Prisojniku. V létě je ideální dovolenkovou destinací pro vysokohorskou turistiku a cyklistiku. V zimě se může pochlubit technicky nejpokročilejším lyžařským centrem ve Slovinsku. V Kranjské Goře je také možnost si sjet na letní bobové dráze, vyřádit se v bike parku, zabavit se na tubingu nebo navštívit malebné jezero Jasna se slavnou sochou Zlatoroga (mýtické kozy se zlatými rohy) a dalších bezpočet kulturních a historických památek.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, 7x snídaně, 20% sleva na vstupném do bazénů v okolních hotelech, 40% sleva na vstup do sauny Spa Alpina, dětská herna, fitness centrum, parkování a internetové připojení WIFI

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu ve výši 2 EUR / dospělý / den, pobytovou taxu ve výši 1 EUR / dítě 7-18 let / den
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.
  • Poskytněte nám Váš e-mail a budete moci také zájezdy hodnotit, dokoupit si cestovní pojištění, nebo další doplňkové služby za zvýhodněnou cenu.
  • .

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Alpina: Pobyt se snídaní 7 nocí ***
Lokalita dle pořadatele: Kranjska Gora, Kranjska Gora

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alpina Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 713 773
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Alpina: Pobyt se snídaní 7 nocí
    Slovinsko, Gorenjsko, Julské Alpy, Kranjska Gora

Cena
11 090 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 713 773

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
11 090 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč