Ametiszt Hotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Harkány

4/5

Harkány-hotel Ametiszt-lázeňské balíčky 5, 4, 3 noci se vstupy do lázní

  Maďarsko, Jižní Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Harkány
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

Harkány, mimořádně oblíbené místo, leží v jihozápadní části Maďarska v údolí řeky Drávy a jsou jedny z nejznámějších a nejoblíbenějších lázní v Maďarsku. Vzhledem ke svému krásnému přírodnímu prostředí jsou oblíbeným cílem pro všechny, kteří touží po odpočinku. Lázně mají více než 200 let starou tradici, nabízejí 13.5 ha rozlehlý park se 7 600 m2 vodní plochy, 5 000 m2 kryté relaxační části, 3 léčebné bazény, 5 termálních bazénů, perličkové lázně, jacuzzi, sauny, parní kabiny. 620 C teplá léčivá voda (s obsahem hydrogenkarbonátu a síry) je svým složením ojedinělá v celé Evropě. Léčí pohybové ústrojí, zmírňuj revmatické bolesti, zažívací obtíže, kožní, gynekologické onemocnění a další. Blahodárné účinky i léčivou sílu zdejších pramenů zjistili nejdříve dělníci, pracující na odvodňování harkánských močálů. Město Harkány i tamní lázně si od té doby právem vysloužily název Mekka revmatiků. Příznivé klima, č?sté ovzduší, klidné okolí, jedinečná léčivá voda lázní, výborná vína oblasti Villíny a Siklós, pozoruhodnosti okolí a gastronomické zážitky činí zde prožité dny nezapomenutelnými.

Hotel Ametiszt *** krásný, rodinný hotel, obklopený zahradou, se nachází v centru města, ale přesto v tichém a klidném místě v blízkosti od lázeňského centra – 250 m. Vybaveni: recepce, rozsáhlá zahrada s lehátky k dispozici, zahradní restaurace se specialitami maďarské kuchyně, půjčovna kol, připojení k internetu zdarma. Parkování v garáži – 5 €/den, zapůjčení jízdního kola: 7 €/den, zapůjčení koupacího pláště: 7 €/den. V recepci zajistí vstupenky do lázní a výlety. Ubytování: moderní na vysoké úrovni zařízené pokoje (k většině pokojů patří i terasa), mini bar, TV, fén, Wi-Fi. V pokojích lze umístit se 2 dospělými 2 děti- dítě do 2 let a druhé dítě do 12 let. K dispozici jsou také rodinné pokoje- 2 ložnice- maximálně 5 osob- za 2 děti ubytované v samostatném pokoji se platí plná cena. Stravování: snídaně formou bufetu.

Ubytování

moderní na vysoké úrovni zařízené pokoje (k většině pokojů patří i terasa), mini bar, TV, fén, Wi-Fi. V pokojích lze umístit se 2 dospělými 2 děti- dítě do 2 let a druhé dítě do 12 let. K dispozici jsou také rodinné pokoje- 2 ložnice- maximálně 5 osob- za 2 děti ubytované v samostatném pokoji se platí plná cena.

Stravování

snídaně formou bufetu.

Vybavení

recepce, rozsáhlá zahrada s lehátky k dispozici, zahradní restaurace se specialitami maďarské kuchyně, půjčovna kol, připojení k internetu zdarma. Parkování v garáži – 5 €/den, zapůjčení jízdního kola: 7 €/den, zapůjčení koupacího pláště: 7 €/den. V recepci zajistí vstupenky do lázní a výlety.

Základní cena zahrnuje

  • Balíček 'lázeňský balíček' - 6dní/5nocí ubytování s bufetovou snídaní, uvítací přípitek, 3x celodenní vstupenku do městských lázní včetně saun, perličkové koupele, parní lázně, Wi-Fi, parkování u hotelu.
  • Balíček 'relax' - 5dní/4noci ubytování s bufetovou snídaní, uvítací přípitek, 3x celodenní vstupenku do městských lázní včetně saun, perličkové koupele, parní lázně, Wi-Fi, parkování u hotelu.
  • Balíček 'léčivá zábava' - 4dny/3noci ubytování s bufetovou snídaní, uvítací přípitek, 2x celodenní vstupenku do městských lázní včetně saun, perličkové koupele, parní lázně, Wi-Fi, parkování u hotelu.
  • Balíček 'Dny Wellness' - 3dny/2noci ubytování s bufetovou snídaní, uvítací přípitek, 1x celodenní vstupenku do městských lázní včetně saun, perličkové koupele, parní lázně, Wi-Fi, parkování u hotelu.

Základní cena nezahrnuje

  • u všech balíčků -lázeňskou /pobytovou/ taxu cca 1.65 €/osoba nad 18 let/noc – platí se na místě.

Informace o zájezdu

Pořadatel: BENA TOUR s.r.o., IČ 25709992.
Název hotelu dle pořadatele: Harkány-hotel Ametiszt-lázeňské balíčky 5, 4, 3 noci se vstupy do lázní
Lokalita dle pořadatele: Západní Maďarsko, Lázně Harkány

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ametiszt Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 433
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

petr vaníček listopad 2016 Harkány 25-29.2016. pobyt byl hezký, s ohledem na větší vzdálenost je dobré jet do Harkány na více dní... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

Harkány-hotel Ametiszt-lázeňské balíčky 5, 4, 3 noci se vstupy do lázní
  Maďarsko, Jižní Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Harkány

Cena
4 100 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 553 433

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
4 100 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč