Hotel Garni Belmont

  Rakousko, Tyrolsko, Fiss

4/5

Hotel Garni Belmont

  Rakousko, Serfaus / Fiss / Ladis, Tyrolsko, Fiss
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

4hvězdičkový hotel Garni Belmont nabízí ideální výchozí bod pro turistiku nebo lyžování v lyžařské oblasti Serfaus-Fiss-Ladis. Hotel se nachází v blízkosti lanovky; údolní stanice lanovky Fiss ca 3 minuty chůze. Centrum městečka, restaurace, supermarket, půjčovna lyží, pekárna, bankomat atd jen pár minut pěšky.

Ubytování

APT Frommes 45m2 - 1x ložnice, 1x obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, koupelna/WC, balkón. APT pro 2-4 osoby (kalkulace pro 2 dosp. + 1 dítě, ostatní osoby za příplatek)

APT Glockturm 50m2 - 2x ložnice, 1x obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem, koupelna/WC, balkón. APT pro 2-5 osob (kalkulace pro 2 dosp. + 2 děti, ostatní osoby za příplatek)

Stravování

vlastní, snídaně možná za příplatek

Vybavení

Recepce, hotel nabízí jak pokoje tak apartmány, snídárna, lyžárna, parkoviště. Wellness - parní lázeň, sauna, solárium, velká vyhřívaná lavice, zážitkové masážní sprchy, relaxační místnost.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Garni Belmont ****
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 989 714
dnes 8–19 h

Hodnocení

17. nejlepší hotel v destinaci Tyrolsko

4/ 5 1 recenzí

SK březen 2014 Dovolená. Kvalitní ubytování, příjemná obsluha, dobré snídaně. Příjemnýn zpestřením je volně přístupná pára a sauna. Za velkou nevýhodu pova... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací