Hotel Aqua Park Špindlerův Mlýn

Česko, Královéhradecký kraj, Špindlerův Mlýn

4/5

AQUA PARK Špindl: Pobyt s polopenzí 3 noci

    Česko, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Špindlerův Mlýn
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
AQUA PARK Špindl

Hotel Aqua Park Špindl *** leží v turisticky velmi oblíbeném Špindlerově Mlýně. Výjimečné klimatické podmínky a rozmanitá horská příroda dělají z tohoto místa ideální dovolenkovou destinaci ve kteroukoliv roční dobu. Špindlerův Mlýn je nejen ideálním místem pro všechny druhy zimních sportů, ale celoročně nabízí také jedinečné možnosti vysokohorské turistiky, cykloturistiky a nepřeberné množství dalších sportovních aktivit. Aqua Park Špindl nabízí komfortní ubytování po renovaci r.2021 , skvělou zábavu pro celou rodinu v akvaparku, renovované a rozšířené wellness centrum (r. 2021)  a bohatou nabídku volnočasových aktivit.

Ubytování

Ubytování je zajištěno v 9 samostatných moderně zařízených budovách v hotelovém resortu. Budovy jsou v bezprostřední blízkosti lanovky na Medvědín s celoročním provozem, s možností vývozu horských kol i kočárků zdarma. Všechny pokoje typu superior jsou po renovaci (r. 2021). Pro rodiny s malými dětmi je možnost zapůjčení dětské postýlky (zdarma, po předchozí rezervaci).

2lůžkový pokoj 23 m2 po renovaci v moderním designu, manželská nebo oddělená lůžka, možnost dvou přistýlek (rozkládací gauč), vybavené koupelnou se sprchou, fénem, kosm. balíčkem, LED TV / SAT, ledničkou, coffee setem, trezorem, Wi-Fi připojením k internetu.

3lůžkový pokoj 23 m2 po renovaci v moderním designu, manželská lůžka, jedno samostatné lůžko, možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo), vybavené koupelnou se sprchou, fénem, kosm. balíčkem, LED TV / SAT, ledničkou, coffee setem, trezorem, Wi-Fi připojením k internetu.

4lůžkový pokoj 23 m2 po renovaci v moderním designu, manželská nebo oddělená lůžka, palandová lůžka, možnost přistýlky (rozkládací křeslo), vybavené koupelnou se sprchou, fénem, kosm. balíčkem, LED TV / SAT, ledničkou, coffee setem, trezorem, Wi-Fi připojením k internetu.

Rodinný pokoj - dva pokoje propojené spojovacími dveřmi, celkem 45 m2, pokoje po renovaci, v každém pokoji dvě pevná lůžka, v jednom manželská, v druhém oddělená, možnost přistýlky, vybavené koupelnou se sprchou, fénem, kosm. balíčkem, LED TV / SAT, ledničkou, coffee setem, trezorem, Wi-Fi připojením k internetu.

Restaurace

Hostům je k dispozici nově zrekonstruovaná restaurace s kapacitou 100 míst a výhledem přímo na sjezdovku Medvědín. Nachází se přímo v areálu AQUA Park. Snídaně i večeře jsou podávány formou bufetu. V ceně večeře nejsou zahrnuty nápoje. Obědy á la carte z velkého výběru teplých minutkových i hotových jídel. V čase oběda je otevřeno i pro veřejnost. Restaurace á la carte otevřena 11:00 - 15:00 hod. (obědy od 11:00 - 14:30 hod.) - v říjnu otevřeno pro obědy pouze v sobotu a neděli. 

Aquapark

Areál Aquaparku Špindlerův Mlýn nabízí skvělou zábavu a relaxaci v rekreačním a dětském bazénu se třemi tobogány (72,5 a 68,4 m)  včetně člunového tobogánu (55 m). Můžete odpočívat v rekreačním bazénu s masážními tryskami a perličkovými masážními lůžky, malé i velké vířivce, ve whirlpoolu nebo si zaplavat v divoké řece. Teplota vody v rekreačním bazénu je 28°C, ve vířivkách 33°C.  Pro děti je zde k dispozici dětské brouzdaliště, hříbek s padající vodou, stříkající ucpávačka a nerezový skluz. Přímo u bazénu je provozován bufet s nabídkou studených a teplých nápojů, sendvičů, baget atd.

Wellness centrum

Milovníci relaxace jistě ocení nové wellness centru, kde na ně čeká finská sauna, aroma sauna, parní lázeň, Kneippův chodník a léčivá solná jeskyně i s částí pro děti. Hitem nově otevřeného wellness je venkovní vířívka. Před masáží si nově také můžete užít perličkovou vanu. 

Sport a rekreace

Venkovní dětské hřiště nabízí trampolínu, dětské houpačky, pískoviště a skluzavky. Nachází se zde i hřiště na plážový volejbal, minigolf, badminton, pétanque, stolní tenis a pláž.

Domácí zvíře

Domácí zvíře je možné za poplatek 490 Kč/noc.

Parkování

Parkování je zajištěno pro 150 vozidel na venkovních plochách a 50 krytých stáních uvnitř areálu zdarma.

Atrakce v okolí

V okolí určitě stojí za návštěvu adrenalinová novinka – koloběžková dráha, mlynářovy vycházkové okruhy s panoramatickými výhledy, výletní okružní jízdy špindlerovským turistickým vláčkem, tři lanovky v údolí Labe, dvě naučné stezky – Medvědí stezka a Krakonošův příběh, nová dětská hřiště u lanovek, Adrenalinový Adventure Park nebo Kněžická chalupa s nabídkou vyjížděk na koních.

Destinace

Původně malá hornická osada je dnes nejznámějším a nejnavštěvovanějším krkonošským střediskem. Na své si zde přijdou návštěvníci vyhledávající sport, turistiku, cyklistiku a aktivní odpočinek. Velká část turistických tras vede z města až na vrcholky hor. Vydejte se na túru k prameni Labe, po hřebenových boudách až na nejvyšší horu Sněžku…nebo třeba na tradiční červnovou Špindlerovskou pouť (poslední víkend v červnu). Špindlerův Mlýn je zařazen také do programu "Cyklisté vítáni", proto od jara do podzimu láká spoustu cyklistů nejen výborné propojení cyklotras s okolními regiony, ale také služby s tím spojené – cyklobusy či přeprava kol na lanovkách zdarma. Také pro rodiny s dětmi je Špindlerův Mlýn dobrým tipem na dovolenou. Doporučujeme procházky Mlynářovými okruhy, projížďku městem výletním vláčkem, návštěvu Adrenalin parku, bobové dráhy či místních bazénů.

Špindlerův Mlýn je turistickým rájem pro milovníky horské přírody a zimních sportů. Nachází se v srdci Krkonoš, nejvyššího pohoří na území České republiky, a nabízí nádherné výhledy na okolní vrcholy, horské lesy a řeku Labe. V zimě je Špindlerův Mlýn oblíbeným střediskem pro lyžování, snowboarding a další zimní sporty. Sjezdovky jsou různé obtížnosti a délky, takže zde najdou své uplatnění jak začátečníci, tak i zkušení lyžaři. V blízkosti střediska je také mnoho upravovaných běžeckých tratí, kde si mohou návštěvníci užít krásné zimní krajiny. V letních měsících je Špindlerův Mlýn ideálním místem pro pěší turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity. Pro milovníky adrenalinu jsou zde k dispozici různé druhy extrémních sportů, jako je například rafting, horolezectví a paragliding. V centru Špindlerova Mlýna se nachází mnoho restaurací, kaváren a obchodů, kde si návštěvníci mohou odpočinout a ochutnat místní speciality. V okolí střediska se také nachází mnoho historických památek, jako je například barokní kostel sv. Petra a Pavla, a mnoho dalších zajímavých míst, které stojí za návštěvu.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x polopenze, denně 2hod. vstup do aquaparku (vodní atrakce s tobogány, divokou řekou, whirlpool), sleva 10 % v restauraci a bistru Aquapark, na služby wellness centra

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: AQUA PARK Špindl: Pobyt s polopenzí 3 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Krkonoše, Špindlerův Mlýn

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 692
dnes 8–19 h

Hodnocení

13. nejlepší hotel v destinaci Královéhradecký kraj

4/ 5 17 recenzí

Verča září 2023 Naprostá spokojenost. Napíši to krátce. Jako rodina jsme byli se vším naprosto spojeni. Přístup personálu,recepce, restaurace, ubytování a prostředí SUP... celá recenze

Vanda červenec 2023 Pekna dovolená. Dovolena v tomto hotelu se nam libila. ... celá recenze

Radka Vejdělková březen 2022 První dojem - vstup do zednické buńky. Super ubytování, relax i jídlo....AVŠAK.....Prostředí recepce - HRŮZA - papírová buńka, jak pro zedníky a né ÚVOD do pěkného hotel... celá recenze

Nezávazná objednávka

AQUA PARK Špindl: Pobyt s polopenzí 3 noci
    Česko, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Špindlerův Mlýn

Cena
4 900 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 692

Pobyt

osoba na pevném lůžku
0
4 900 Kč
dítě 3-18 let na pevném lůžku
0
2 100 Kč
dítě do 3 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč