Auberge de la Vieille Tour Hotel

  Francie, Guadeloupe, Le Gosier

Hotel Auberge de La Vieille Tour

    Francie, Guadeloupe, Le Gosier
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel Auberge de La Vieille Tour má 103 pokojů, které oblopuje pěkná tropická zahrada a pláž. Kromě toho, že má hotel velmi dobrou volbou pro Vaši odpočinkovou dovolenou, je také velmi vhodný jako výchozí bod pro poznávaní ostrova. Mezinárodní letiště se nachází cca 20 km od hotelu, centrum vesničky Sainte Anne cca 1 km od hotelu, centrum Pointe á Pitre 16 km.

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, 2 restaurace a fracouzsko-kreolskou a mezinárodní kuchyní, 2 bary, bazén, možnost hlídání dětí na vyžádání za poplatek, připojení k internetu přes WIFI za poplatek.

Ubytování: Klimatizace, koupelna s WC, fén, telefon, kabelová televize, trezor, minibar, kávovar, terasa a kuchyňka.

Stravování: Kontinentální snídaně, za příplatek polopenze.

Pláž: Hotel se nachází přímo nad menší pláží.

Sport a zábava: Tenis, šnorchlování. Vodní sporty na veřejné pláži. Potápěčské centrum a golfové hřiště nedaleko jsou blízko hotelu.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Guadeloupe, přílet do Guadeloupe, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Guadeloupe, let na trase do Prahy (Vídně).

Poslední den let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.

Odlety do Guadeloupe jsou každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Auberge de la Vieille Tour Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 660 003
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací