Hotel Bünda

  Švýcarsko, Graubünden, Davos

Hotel BÜNDA Davos

    Švýcarsko, Davos / Klosters, Davos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tradiční hotel Bunda (domy jsou spojeny v podzemí) se nachází na úpatí Parsenn s přímým přístupem k turistických a cyklistických stezek a v těsné blízkosti železnice Parsenn a jezera. Středisko Davos cca 500 m, obchod s Potravinami cca. 200 m a vlakové nádraží: Davos 150 m. Nadmořská výška: 1450 m n. m. Veřejné koupaliště / jezero Davos 1 km, Lyžařský vlek: Parsenn Davos 150 m.

Vybavení

Recepce, úschovna zavazadel, hala / lobby, WLAN: zdarma, úschovna kol, výtah, parkoviště: platí se na místě, CHF 10, - auto / den, jídelna, restaurace a la carte, bar, terasa je obsluhována v závislosti na počasí, nekuřácký objekt, zahrada. Wellness centrum: ~ 100 m?, Děti pouze pod dohledem dospělé osoby. Parní lázeň, sauna, infračervená kabina, Relaxační místnost, Otevírací doba: od 16:00 do 20:00 hodin, od 7 nocí za osobu od 16 let zdarma masáží v hotelu Bunda Davos, za 25 min stojí CHF 55, - (platba na recepci na místě).

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (zpravidla rozkládací pohovka) s vlastním příslušenstvím koupelna / sprcha / WC, fénem, některé s minibarem, rádiem a kabelovou TV, WLAN: zdarma, sejf: zdarma, pokoje typu Comfort s výhledem na Seehorn nebo Jakobshorn. typu Superior s výhledem na Parsenn (slunce v poledne a večer). K dispozici též pokoj až pro 5 osob, 2 ložnice s manželskou postelí, pátá osoba je ubytována na rozkládací pohovce.

Stravování

Polopenze, snídaně formou bufetu, večeře (4 chody).

Informace

Na místě se platí povinná pobytová taxa 4,60 CHF / den, děti do 12 let zdarma. Malá domácí zvířata za poplatek 12 CHF za noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Bünda ***
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 781 181
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-bunda-davos-davos-klosters-svycarsko-z781181/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).