Hotel Central

  Bulharsko, Zlaté písky

2/5

Hotel Central

    Bulharsko, Zlaté písky
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis destinace

Hotel se nachází přibližně 400 m od písečné pláže, v klidné lokalitě centrální části Zlatých Písků. V okolí hotelu najdete spoustu obchodů, restaurací, barů. V přízemí hotelu je malý supermarket. Pro případné cestování z letoviska můžete využít nabídku fakultativních výletů, místní hromadnou dopravu nebo levné taxi.

O hotelu

Hotel Central máme v nabídce druhým rokem. Jeho přednostmi jsou prostorné pokoje, poloha v centrální části letoviska i program ALL INCLUSIVE. Pro rodiny s dětmi nebo skupiny čtyř osob nabízí tento hotel ubytování ve studiích či apartmánech za zvýhodněnou cenu. Způsob dopravy si můžete zvolit.

Poloha a popis

Hotel se nachází přibližně 400 m od písečné pláže, v klidné lokalitě centrální části Zlatých Písků. V okolí hotelu najdete spoustu obchodů, restaurací, barů. V přízemí hotelu je malý supermarket. Pro případné cestování z letoviska můžete využít nabídku fakultativních výletů, místní hromadnou dopravu nebo levné taxi.

Pokoje

Veškeré pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC a fénem, TV, lednicí a telefonem. Samozřejmostí je i v ceně zahrnutá klimatizace. Odpočívat můžete na vlastní terase nebo balkonu, pohodlí pobytu zvyšuje i výtah obsluhující všechna patra hotelu. Polovina pokojů je orientována směrem k moři. Do všech pokojů je možnost objednat přistýlku, výbornou variantou pro rodiny s dětmi nebo větší skupiny jsou apartmány pro čtyři osoby. Pokud budete mít zájem o pokoj s výhledem na moře, rádi vám jej u hotelu zajistíme (za příplatek).

Služby hotelu

V ceně ubytování mohou hosté využívat hotelový bazén včetně lehátek a slunečníků. Příjemné atmosféře přispívá rozdělení bazénu na dvě části (pro dospělé a pro děti) i blízkost baru, který funguje v režimu ALL INCLUSIVE. V hotelu se nachází směnárna, dětské hřiště, k úschově vašich cenností pak slouží hotelový trezor. Jistě využijete i možnost připojit se k Wi-Fi a zahrát si kulečník.

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou švédských stolů, jedná se tedy o - co se množství týče - neomezenou konzumaci. Příjemným bonusem je pak dopolední i odpolední svačina. ALL INCLUSIVE PROGRAM: Snídaně: 8.00 - 10.00 hod. Dopolední svačina: 10.30 - 11.30 hod. Oběd: 12.00 -14.00 hod. Odpolední svačina: 15.00 - 17.30 hod. Večeře: 18.30 - 21.00 hod. Nápoje: nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje, jako jsou točené pivo, bílé a červené víno nebo tvrdý alkohol, jsou servírovány denně od 9.00 do 21.00 hod.

Zajímavosti a informace

Během Vašeho pobytu na Zlatých Pískách si budete moci vybrat také z nabídky fakultativních výletů. Jedním z nejoblíbenějších výletů je zajímavý poznávací výlet do historického městečka Nessebar, který je zapsán na seznamu UNESCO. Mezi rodinami s dětmi je populární zejména výlet do nedalekého Delfinária s návštěvou Varny. Třetím výletem, který budete moci absolvovat, je návštěva 70 metrů vysokého útesu (mysu) Kaliakra. A nezapomínáme ani na vodní radovánky - nabízíme plavbu lodí podél pobřeží s možností rybaření a koupání. Na palubě je podáváno občerstvení (alkoholické i nealkoholické nápoje) včetně oběda. Všechny výlety jsou provázeny českým průvodcem a jsou k zakoupení přímo v místě Vašeho pobytu.

Letecká doprava

Na letiště ve Varně, vzdálené přibližně 20 kilometrů od Zlatých Písků, létáme charterovými lety společnosti Smartwings z Prahy, Ostravy a Brna.

Autobusová doprava

Dopravu zajišťujeme moderními pohodlnými autobusy. Ty jsou klimatizované, vybavené toaletou i TV. Během cesty si můžete zakoupit i chlazené nápoje včetně piva. O příjemnou a bezproblémovou cestu se starají zkušení řidiči. Trasa cesty vede z Česka přes Slovensko, Maďarsko a Rumunsko až do našeho cíle, Bulharska.

Nástupní místa

Praha, Humpolec, Jihlava, Velké Meziříčí, Brno, Břeclav, Bratislava

Vlastní doprava

Pokud se rozhodnete pro cestu na vlastní pěst, je to možné a ani se nemusíte vázat na naše termíny. Napište nám vaši představu a naši pracovníci vám rádi připraví nabídku na míru.

Důležitá upozornění

Kategorie dítě: do věku 11,99 let

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Central ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 522 115
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 3 recenzí

Mirek září 2018 Hotel central. Jsem nespokojen... celá recenze

Petra srpen 2018 Petra. Ani hrůza,ani super.Průměr.... celá recenze

Nikola K. září 2017 Nenadchne/neurazí. Je evidentní, že hotel patří k novějším a vše je čisté a hezké. Jídlo a pití průměrné - bohužel all inclusive pouze do 20:00h (v ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-central-zlate-pisky-bulharsko-z1522115/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací