Chesa Surlej Hotel

  Švýcarsko, Graubünden, St. Moritz

Hotel CHESA SURLEJ

    Švýcarsko, Graubünden, St. Moritz / Engadin, St. Moritz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Hotel CHESA SURLEJ

Proč právě sem
  • Skvělá poloha přímo u sjezdovky 
  • Uprostřed krásné přírody
  • Wellness a snídaně v ceně
Poloha

tento rodinný horský hotel se nachází v obci Silvaplana, asi 3 kilometry jihozápadně od Svatého Mořice v nadmořské výšce 1820 m. Má vynikající polohu, nachází se přímo u sjezdovky Corvatsch (3 303 m.n.m.) a u jezera Silvaplana. Lyžařský areál Corvatsch je jedním z největších v okolí Svatého Mořice a na jeho vrchol Vás vyveze panoramatická prosklená kabina. 

Vybavení a služby

recepce, úschovna zavazadel, hala, prádelna (za poplatek), výtah, lyžárna, místnost na úschovu lyžáků, vysoušeč bot, parkování zdarma(dle dostupnosti), v garáži za poplatek 20 CHF/auto/noc, Wi-Fi připojení zdarma, snídaňová místnost, restaurace, terasa, wellness, posilovna. 

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj Standard 2(+0) - manželská postel, koupelna se sprchou/vanou, trezor, lednice, TV, Wi-Fi připojení, župan a papuče zdarma, výhled na hory nebo údolí.
Dvoulůžkový pokoj Classic 2(+1) - renovované, manželská postel, přistýlka, koupelna se sprchou/vanou, trezor, lednice, rychlovarná konvice, TV, Wi-Fi připojení, župan a papuče zdarma, výhled na hory nebo údolí. 
Rodinný pokoj 2(+2) - mezonet, manželská postel, 2 přistýlky, kuchyňský kout, jídelní stůl, koupelna s vanou, trezor, TV, Wi-Fi připojení, župan a papuče zdarma, výhled na hory nebo údolí. 

Sport a zábava

posilovna, wellness s pární lázní, saunou, relaxační místností. Lyžařský areál Corvatsch přímo u hotelu, stanice lanovky 300 metrů, ski bus u hotelu, běžkařská trať Silvaplana 50 metrů. 

Stravování

snídaně formou bufetu. 

Doplňující informace

cena nezahrnuje pobytovou taxu cca 4 CHF/noc/osoba nad 12 let - platí se na místě. Domácí zvířata na vyžádání, za poplatek 25 CHF/zvíře/noc. Check in od 15:00, check out do 11:00.  K pobytům na 2 a více nocí obdrží klienti zdarma Guest Card, která umožňuje bezplatnou veřejnou dopravu v rámci regionu. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Chesa Surlej Hotel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 569 475
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-chesa-surlej-graubunden-svycarsko-z2569475/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).