Hotel Djerba Les Dunes

  Tunisko, Djerba, Midoun

1/5

CLUB DJERBA LES DUNES

    Tunisko, Djerba
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotelový komplex s příjemnou atmosférou se nachází 4 km od centra Midounu a cca 20 km od letiště. Nákupní možnosti a zábava u hotelu.

Vybavení Hotelu

Komplex je složený z hlavní budovy a postranních dvoupatrových bungalovů v zelené zahradě. Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, hlavní restauraci, a la carte restauraci, bary, maurskou kavárnu, Wi-Fi na recepci (zdarma), trezor na recepci (za poplatek), minimarket, kadeřnictví, obchod se suvenýry, diskotéku. Jednodušší hotel pro všechny věkové kategorie.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, klimatizací (15. 6.–15. 9.), telefonem, SAT-TV, minibarem (za poplatek cca 5 TND/den) a balkónem. Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek.

Pláž & plážový servis

Komplex se nachází 300 m od písčité pláže s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky zdarma. Bar na pláži (v provozu 1.6. - 30.9.).

Sport & Fitness

Dva venkovní bazény, vnitřní bazén, dětský bazén, miniklub, dětské hřiště, večerní programy, animační programy, tenisový kurt, stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, aerobic, lukostřelba, vodní pólo, minigolf, SPA centrum, sauna, hammam, kulečník, fitness, vodní sporty na pláži.

Stravování

All inclusive
All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v barech a restauracích dle jejich otevírací doby, večerní programy, animační programy, tenisový kurt, stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, aerobic, lukostřelba, vodní pólo, minigolf.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Djerba Les Dunes ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 325 975
dnes 8–19 h

Hodnocení

1/ 5 6 recenzí

Marrina srpen 2019 Hrůza. Nedoporučuji,na horší dovolené jsme ještě nebyli,ubytování hrozné,chybělo ložní prádlo ,úklid za celý pobyt pouze jednou ,po hotel... celá recenze

Markéta září 2019 Katastrofa. Špatný... celá recenze

Standa srpen 2019 Co jsem videl tam se jen tak nevidi.. Hruza hruza hruza !... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-club-djerba-les-dunes-djerba-tunisko-z1325975/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací