Hotel Danzer

  Rakousko, Horní Rakousko, Aspach

Hotel Danzer

    Rakousko, Horní Rakousko, Aspach
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Rodinný hotel v docházkové vzdálenosti od centra města Aspach. Jednoduše avšak vkusně zařízené pokoje nabízí klientům příjemný relax po celodenních procházkách. Poloha hotelu je velmi příhodná pro nespočet outdoorových aktivit v okolí. Součástí hotelu je venkovní bazén a malé relaxační centrum. Ve vzdálenosti cca 3 km se nachází krásné jezero Badesee Wildenau.

Vybavení hotelu

recepce s barem, hotelová restaurace, společenská místnost Wi-Fi připojení k dispozici zdarma, výtah, parkovací místo

Vzdálenosti

od centra - 250 m od centra vesnice

Vybavení pokojů

příslušenství, fén, SAT-TV, část pokojů s balkonem, župan za poplatek

Relaxační centrum

venkovní bazén (14.7.-1.9.) s lehátky a slunečníky (dle obsazenosti), finská sauna, Kneipp, danarium, relaxační zóna

Stravování

snídaně - bufetové, večeře – servírované o 3 chodech, salátový bufet, u večeří voda, domácí víno, nealko nápoje, pivo, otevřený bar v době od 18 do 22 hod: voda, domácí víno, nealko nápoje, čepované pivo

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Danzer ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 668 911
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-danzer-horni-rakousko-rakousko-z1668911/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací