Das Gastein Hotel

  Rakousko, Salcbursko, Bad Hofgastein

Hotel DAS GASTEIN

    Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakouské termály, Salcbursko, Ski amadé, Bad Hofgastein, Graukogel, Schlossalm / Angertal / Stubnerkogel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Hotel DAS GASTEIN

Poloha

komfortní hotel situovaný v klidném místě na okraji parku v nadmořské výšce 840 m.  

Vybavení a služby

recepce, vstupní hala, čítárna, knihovna, TV místnost, Wi-Fi, zimní zahrada, výtah, restaurace, bar, terasa, venkovní parkoviště a garáž ZDARMA dle dostupnosti, půjčovna kol, stolní tenis (zdarma), stolní fotbal a biliard (za poplatek).

Ubytování

2lůžkové pokoje Comfort s možností přistýlky (23 m2), vždy se sprchou a WC, balkón/terasa, SAT TV, Wi-Fi ZDARMA, vysoušeč vlasů, čajový servis, lázeňská taška s ručníkem, županem a papučemi.

Sport a zábava

900 m od lyžařského střediska Bad Hofgastein Schlossalm, 400 m od tratí pro běžecké lyžování. Ski bus ZDARMA. Wellness centrum (vstup od 16 let) - 2 sauny, parní lázeň, infra kabina, relaxační místnost. Lázně Alpentherme jsou vzdáleny cca 500 m.

Stravování

polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu o 3 chodech s možností výběru ze 3 hlavních jídel, salátový bar.

Doplňující informace

cena nezahrnuje pobytovou taxu cca 2,40 EUR/noc/osoba nad 15 let a výzkumný poplatek 1,10 EUR/ osoba u pobytů na 5 a více nocí - platí se na místě. Povinný příplatek za Silvestrovský večer - 70 EUR/ osoba nad 16 let, 50 EUR/ dítě 6-16 let. Domácí zvíře na vyžádání za poplatek 20 EUR/ noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Das Gastein Hotel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 568 336
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací