Hotel Divinus

  Maďarsko, Východní Maďarsko, Debrecen

Hotel Divinus to je perla mezi hotely s wellnes a fitness vybavením!

    Maďarsko, Maďarské termály, Východní Maďarsko, Debrecen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zajezdu

Užijte si třídenní nebo čtyřdenní balíčky v Hotelu Divinus *****. Hotel se nachází ve druhém největším městě Maďarska, místo, kde se setkává klid, klutura a moderní svět.

V balíčku se nachází neomezený vstup do wellness v rámci hotelu, také do fitness centra, které je v hotelu velmi dobře zařízené. Když budete chtít, za příplatek se dají dokoupit služby osobního trenéra.

Vybavení wellness:

25 m dlouhý plavecký bazén

relaxační bazén - vyhřívaný

ponorný bazén

Jacuzzi

dětský bazén

finksá sauna

infra sauna

parní lázeň

opalovací kabinky

fitness

masážní kabiny.

fitness a wellness centrum je otvřené do Po - Pá - 7:00 - 11:00, 14:00 - 22:00, So - Ne - 8:00 - 20:00.

Pokud budete mít zájem o jiné termíny, neváhejte a ozvěte se nám, rádi Vám s tímto pomůžeme.

Popis hotelu

Hotel Divinus *** Conference & Wellness:

Pětihvězdičkový komfort a zklidnění, duševní a tělesná rekreace pro ty, kteří touží po nějaké relaxaci. Konferenční místnosti, 24hodinové obchodní centrum a pomoc pro obchodní cestující.

Hotel Divinus ***** se nachází v nejstarší maďarské a evropské rezervaci, ve druhém největším městě Maďarska, Debrecénu a řadí se k prvním pětihvězdičkovým hotelům ve východním Maďarsku. Hotel Divinus ***** je místem, kde se setkává klid, kultura a moderní svět.

Hotel Divinus ***** čeká na své hosty luxusní apartmány, apartmány a pokoje vybavené pětihvězdičkovými standardy. Jako důkaz toho, hotel Divinus ***** vyhrál cenu za nejlepší hotelový pokoj v roce 2008.

Hotel Divinus *****, který má téměř 1000 m2, je vybaven jedinečným oddělením saun a relaxačním areálem. Ve wellness centru je několik bazenů, jako je bazén o délce 25 metrů, bazén pro relaxaci v horké vodě a dětský bazén, jacuzzi a solárium.

Součástí wellness centra je hotel Divinus *****, který disponuje 120m2 fitness centrem s technologiemi Nautis kardio stroji a posilovacími pomůckami pro ty, kteří mají rádi sportovní a aktivní odpočinek.

Hotel nabízí možnost pro zábavu v dětských hernách, na dovolenou hotel organizuje kreativní workshopy, kino a outdoorové aktivity pro mladé. V hotelové restauraci je k dispozici dětské menu.

Hotel má restauraci pro 300 osob, bar s dlouhou otevírací dobou a středomořskou grilovou terasu, která je otevřena od jara do podzimu.

Mezi služby hotelu patří hosté: recepce s nepřetržitým provozem, concierge, 24hodinová pokojová služba, uzavřená hlídaná garáž, úschovna zavazadel.

Hotel Divinus ***** je zařazen do kategorií 5 hvězdiček podle mezinárodně uznávaných kritérií stanovených Hotelstars Union. Hotel funguje a jeho služby jsou nastaveny podle stejného kritéria.

Hotel má konferenční místnost, tři oddechové místnosti a výstavní plochu 200 m2. Konferenční místnosti byly navrženy podle technických požadavků 21. století, proto jsou vhodné pro hosty přes sto hostů. Stravovací služby lze objednat také na akce. Pokud máte zájem o akci, podívejte se na naše konferenční menu.

Cílem hotelu Divinus ***** je poskytnout nezapomenutelné chvíle při pobytu v hotelových pokojích, apartmánech, konferenčních místnostech nebo wellness centru.

Neexistují žádné náhody!

Všichni cestovatelé ví, proč začít svou cestu!

565 656 610 Číslo zájezdu: 878 432
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací