Hotel Eken Resort

  Turecko, Bodrum, Gümbet

Hotel Eken Resort

    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra, Gümbet
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Eken Resort leží 150 m od písčité a štěrkopískové pláži. Nejbližší město je Bodrum (3 km). Další města: Mugla (111 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici recepce, klimatizace, vstupní hala a minimarket. Prázdninovou mobilitu vám zjednoduší půjčovna automobilů. Je k dispozici dětské hřiště. Personál v tomto hotelu mluví anglicky a německy. Hotel nabízí v sezónně otevíraný sladkovodní bazén bazén s odděleným dětským bazénkem. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke k barům a restauracím, na disko, do středu města a autobusovým zastávkám. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: službu probuzení, služby prádelny, žehlení, lékařskou péči, služku a směnárnu. Internet je k dispozici na internetových terminálech. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba. Hotel nabízí zasedací místnost.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci. Během dne je také k dispozici bufet. All-inclusive: All-inclusive zahrnuje pivo (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), dorty a moučníky (provozní hodiny: 17:00 - 18:00), půlnoční snacky (provozní hodiny: 23:30 - 00:00), soft drinky (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), místní alkohol (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), pozdní snídani (provozní hodiny: 10:00 - 10:30), snacky (provozní hodiny: 13:00 - 17:00), víno (provozní hodiny: 10:00 - 00:00) a kávu a čaj (provozní hodiny: 10:00 - 00:00).

Sport a volný čas:

Během rekreace v hotelu Eken Resort si můžete vychutnat také turecké lázni. Hotel nabízí řadu různých stolní tenis či biliár. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. volejbal, basketbal či fitness. Na pláži nabízí místní poskytovatelé služeb vodní sporty, jako jsou vodní lyžování či jízdu na vodních skútrech.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami Euro/Master a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Eken Resort ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 208 376
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-eken-resort-bodrum-turecko-z1208376/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací